Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Jij & Jij beauty and wellness village werkt met de innovatieve behandelmethoden ontwikkeld door Dr. Weyergans. Produktlijnen en High Care apparatuur zorgt voor huidverjonging en huidverbetering met onmiddellijk zichtbaar resultaat.  

Uniek in Nederland!  Dermio Care voor gezicht en lichaam

Nieuwe dimensie van pure verzorging voor het lichaam door hoog geconcentreerde negatieve ionen behandeling. Eerst wordt het hart verzorgd, daarna de andere zeer belangrijke organen zoals mild, lever en nieren. De zuur/base balans van het gehele lichaam wordt verbeterd. Er komt meer energie in de cellen, daardoor ontstaat er een snellere celdeling hetgeen vroegtijdige huidveroudering tegengaat. Met als effect een mooiere voelbaar stevigere huid en een zichtbaar verjongde huid.Het resultaat dat hier op een natuurlijke manier bereikt wordt, daarvan kon men tot nu toe alleen maar dromen. Toepassingen: huidverjonging, huidverbetering, optimaliseren van probleemhuid, acne, neurodermitis, eczeem, rimpels. Zonder contra indicaties.

Dr. Weyergans High Care SPM

Activeren van de doorbloeding, bindweefsel versteviging en lymfedrainage ondersteuning voor de regeneratie van huid in het gezicht en het lichaam. Voor borstlifting, aanpak van dubbele kin en bovenarmen.Regeneratie, lifting en versteviging ineen.

Beautiful Lips

Wie bang is voor spuiten kan nu mooie volle lippen hebben in 5 minuten door middel van koud licht en Hyaluron (vulling voor de lippen). Al na 1 behandeling vollere lippen.

 

voedingssuplementen

L-Carnitin

Gewichtsreductie, optimaliseren vetstofwisseling door L-Carnitin 

Body line plus

Activeert vetstofwisseling. Bevat Vitamine C, Carnitin, Bromelain (ananas enzym), voor vertering lange keten eiwitten.

Ananas Fizzy Tablets

Toepassen bij celluitis behandeling en gewichtsreductie.

Collamin

Collamin bevat alles in zuiverste vorm wat we nodig hebben voor de strakke huid, bindweefsel en botopbouw.

Styler Tea

Ondersteuning voor Cellulitis behandeling en dieet

Meer vitaliteit met smaak. Mix van groene thee, mate, lapacho en rooibos zwengelt het lympfe systeem aan, houdt de geest helder en tempert het hongergevoel.

 

Comments


Gerelateerde artikelen