Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Met de introductie van de nieuwe categorie 'Professional Beauty wil Douglas inspelen op de vraag van consumenten om thuis schoonheidsbehandelingen uit te voeren. Met merken zoals Philips, Tria, Foreo, betreedt Douglas hiermee een geheel nieuw segment behandelingen, die voorheen alleen door een schoonheidsspecialist of bij een schoonheidsstudio uitgevoerd zouden konden worden. De 'high-efficiency high-tech apparaten' overtuigen volgens Douglas door professionele resultaten en zijn zo gemakkelijk in gebruik, dat de consument ze thuis veilig kan gebruiken. Van diepe huidreiniging tot doelgerichte anti-aging en duurzame ontharing: Douglas heeft naar eigen zeggen de juiste apparatuur hiervoor in huis. 

High tech beautytools?

Zo wordt de Philips VisaCare (consumentenprijs € 249,99) gepositioneerd als het microdermabrasie apparaat voor thuis. Het apparaat is ontworpen om de collageen- en elastineproductie optimaal te stimuleren en voor een natuurlijke cel vernieuwing te zorgen. Het air-liftsysteem masseert de huid en stimuleert de bloedsomloop, terwijl dode huidcellen worden verwijderd voor een natuurlijke cel vernieuwing.  Belofte: slechts twee behandelingen van vijf minuten per week voor een bewezen resultaat in vier tot zes weken. 

Een ander voorbeeld is de Tria Beauty Age Defying Laser (consumentenprijs € 495), volgens Douglas de top onder de hometreatments. In combinatie met speciale verzorgingsproducten stimuleert het apparaat de aanmaak van collageen diep onder de huidoppervlakte, waardoor rimpels verminderen. Daarnaast maakt het apparaat de huidtextuur glad, vermindert het verkleuring en herstelt de natuurlijke helderheid van de huid. In slechts een paar minuten per dag activeren duizenden microscopische laserstralen het vernieuwingsproces van de huid. De belofte: in twee weken tijd herstelt de natuurlijke uitstraling van de huid! 

Ook de Forea Luna Mini, een milde, nieuwe beleving van reinigen, is bij Douglas te koop. Deze geeft via kleine noppen van siliconen, milde impulsen aan de huid. Hierdoor worden  vuil en make-up verwijderd en tegelijkertijd wordt de doorbloeding in de huid gestimuleerd. De t-sonic-technologie van de Luna Mini zorgt voor 8000 sonische pulsaties per minuut door de siliconen aanrakingspunten. Foreo Luna Mini is geschikt voor zowel de gevoelige als de normale huid. Waterproof. Verkrijgbaar in verschillende kleuren voor een consumentenprijs van 119 Euro

Comments


Gerelateerde artikelen