Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Het DOCTOR BABOR DERMA CELLULAR Ultimate A16 Booster Concentrate belooft de huid een frisse – en vooral snelle – nieuwe start. En dat meteen 16-voudig. Vitamine A was lange tijd de gouden standaard wat betreft de huidvernieuwing. „Met Retinew A16 leggen we deze meetlat nu hoger“, aldus Andrea Weber, directeur van het centrum voor onderzoek en innovatie bij BABOR.

In het nieuwe DOCTOR BABOR DERMA CELLULAR Ultimate A16 Booster Concentrate werkt de nieuwe werkstof Retinew 16-voudig hoger geconcentreerd dan vitamine A.  Retinew A16 is een proteïnefractie uit de zaden van de moth bean die sinds meer dan 2000 jaar op het Indische subcontinent werd verbouwd. BABOR zet de kracht van dit oeroude zaad nu in de innovatieve werkstof Retinew A16 in. Retinew A16 stimuleert de huidvernieuwing want het activeert de growth factors van de huid én hun collega-fabrikanten, de fibroblasten. Tegelijkertijd stimuleert de werkstof de keratinocyten die verantwoordelijk zijn voor de vernieuwing van de epidermis. Op deze manier verlevendigend, ziet de huid er weer glad en gelijkmatig uit. Als herboren.

Overdag kan de DERMA CELLULAR Detoxifying Vitamin Cream SPF 15 ondersteunen. Ook deze crème bevat de nieuwe werkstof Retinew A16. Bovendien versterken de hooggedoseerde vitaminen C en E het weerstandsvermogen van de huid en verbeteren de huideigen bescherming tegen UV-straling en milieubelastingen. Tegelijkertijd bevrijdt een tuinkersextract het weefsel van schadelijke stoffen, doordat het de vorming van huideigen antioxidanten en detox-enzymen activeert. Een gestreste, vermoeid uitziende huid krijgt haar vitale, gezonde frisheid terug en is goed beschermd met SPF 15.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Mooi PR: Tessa Kroon T 020 60 60 773 E tessa@mooipr.nl

Comments


Gerelateerde artikelen