Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Heb jij zondagavond 25 april ook al met BLOKLETTERS in je agenda gezet? Doen hoor, want dan worden de zeven beauty awards tijdens een spetterende online uitreiking uitgereikt! Dan weten we eindelijk wie de beste schoonheidsspecialisten en -salons van Nederland zijn. In dit artikel laten we je opnieuw kennis maken met de genomineerden schoonheidsspecialisten van Nederland, regio Zuid. Ze vertellen maar al te graag waarom ze meedoen, wat hun onderscheidende vermogen is en wat hun vak zo leuk maakt. Laat je inspireren!

Anne-Marie Mater, Just Beauty by Anne
De liefde voor het vak begon al toen ze nog maar twee jaar was. Nadat ze een make-up setje voor haar verjaardag kreeg wist ze het direct: ik wil de beauty in! In het magische jaar 2000 behaalde ze haar diploma en maakte ze haar droom werkelijkheid. Anne-Marie: “Ik vind dat mijn salon ‘Just Beauty by Anne’ een echt feestje is. Elke dag weer begin ik aan een groot feest en eindig ik met een groot feest. Mijn klanten zijn mijn cadeautjes die ik iedere dag weer uitpak. Ik kijk naar hun huid, wat hebben zij vandaag nodig, en tijdens de behandeling kijk ik ook naar wat ze persoonlijk nodig hebben. Die combinatie geeft het een echte ‘Just Beauty by Anne’ touch!

Aan het einde van de behandeling, meestal op huidverbeterend niveau, heb ik een prachtig cadeau gekregen van mijn klanten; namelijk dat ze mij hun vertrouwen hebben gegeven dat ik hun huid mag verbeteren. En ik heb hen het cadeau gegeven dat ze weer helemaal blij naar huis gaan met een mooie huid!” Naast haar kernwaarden enthousiasme, ‘verliefdheid’ op het vak, de huid en de producten, staat Anne-Marie bekend om haar bindweefselmassage. Een specifieke beauty vaardigheid waar klanten van ver voor komen. Dit alles maakt haar werk als huidverbeteringsspecialiste bij ‘Just Beauty by Anne’ een groot feest!

Marieke van den Broek, Vissers Beauty
“Superspannend, maar ik ben er klaar voor”; zo opende Marieke haar voorwoord. Klaar voor haar deelname aan de Beauty Award en dat bleek: ze werd genomineerd in haar categorie. Als echte schoonheidsSPECIALIST gaat ze voor het meest optimale resultaat, want dat is wat ze kan. Wat haar betreft is verzorging de beste foundation. Hoewel ze gaat voor kwaliteit en weet waarvoor ze staat, blijft ze elke dag nog leren en volgt ze met grote regelmaat diverse specialisatiecursussen en wil ze alles weten over de producten die ze gebruikt, zoals bijvoorbeeld de werking van ingrediënten.

Wat haar echt gelukkig maakt, zijn de blije gezichten van haar klanten bij wie de natuurlijke schoonheid optimaal tot bloei komt, dankzij het trouw opvolgen van Mariekes ‘regime’. “Ieder mens is uniek, maar ik zie direct voor mij hoe ik iemand nog mooier kan maken. Niet met make-up – hoewel dat ook mooi kan zijn – maar met huidverbetering en huidverjonging”, laat Marieke trots weten. Want trots is ze, op haar vak en op zichzelf. En daarom was de tijd rijp om zichzelf voor te stellen aan de vakjury én de rest van Nederland!

Wil van Deursen, Beautysalon Asten
Bij Beautysalon Asten staat de deur open voor zowel mannen als vrouwen, die worden ondergedompeld in een beleving van luxe, persoonlijke aandacht, deskundig advies en hoogwaardige service. De afgelopen 10 jaar bouwde Wil samen met haar man en dochter een prachtig bedrijf op. Door haar deelname aan de Beauty Award wil ze graat weten waar ze met haar bedrijf staat in de branche. Ook wil ze graag anderen laten zien dat je nooit te oud bent om te leren en je passie te volgen!

Wil: Omdat ik een medisch dermatologische schoonheidsspecialiste ben, heb ik al een aantal jaren een goede samenwerking met een drietal huisartsen, een chirurg in het Elkerliek ziekenhuis en een plastisch chirurg in ziekenhuis Viecuri. En ik blijf streven naar samenwerkingen op dit gebied, om het beste voor onze cliënten te bieden”. Haar motto? “Aandacht is het meest waardevolle dat je een mens kunt geven. Zeker in een wereld waarin we onszelf regelmatig voorbij lopen. Ik bied mensen dat heerlijke moment voor zichzelf waar zij zo naar verlangen.”

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen