Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De afgelopen drie weken kon je al kennis maken met de genomineerden uit de categorieën ‘Salon groot’, ‘Schoonheidsspecialist van het jaar, regio West’ en ‘Newcomer’. Vandaag brengen we een ode aan het hoge Noorden, want in dit artikel laten we genomineerde schoonheidsspecialisten van regio Noord aan het woord. In respectievelijk Leeuwarden, Nieuwe Pekela en Roden runnen deze vakvrouwen al jarenlang hun beautysalon en hoewel ze nu nog steeds hun klanten niet mogen ontvangen zitten ze niet stil. En stilletjes bereiden ze zich steeds meer voor op de uitreikingsavond van de awards op zondag 25 april. Wie van deze dames verdient volgens jou de award?

Inge van der Meulen, Schoonheidssalon Inge

Sinds 2014 is Inge eigenaresse van haar schoonheidssalon en naast haar enorme lijst specialisaties en cursussen studeert ze ook voor Medisch schoonheidsspecialist. Haar brede kennis en preventieve aanpak zet ze in om van elke behandeling een succes te maken. Ze adviseert haar klanten om preventie te zien als een investering voor de toekomst. Immers, het is lastiger om een huidprobleem te verhelpen dan te voorkomen. De kracht en rust die ze brengt in haar massages ziet deze bevlogen specialiste als een belangrijke beautyvaardigheid. “Ik vind het nog altijd zelf ook heerlijk om in het ritme van de achtergrondmuziek een stevige en toch ontspannende massage te geven. Daarbij pas ik de massage aan op de behoefte van de huid en de voorkeur van de klant. Van nature houd ik van rust, reinheid en regelmaat en dat merk je ook in mijn massage.” Haar visie? Blijf de klant coachen in het onderhouden, activeren van hun huid maar vooral beschermen tegen vroegtijdige huidveroudering en huidproblemen.

Petra Oosterhuis, Petraas
Er gaat niets boven Petraas. Met dat gevoel verlaten haar klanten de salon en dat voelt elke keer weer fantastisch. Als ze haar klanten mag geloven dekt de term schoonheidsspecialist al lang de lading niet meer. “Door Petraas te positioneren als wellness- en huidverbeteringspraktijk ben ik in staat om iedereen te helpen waar het kan. Gezichtsbehandelingen worden speciaal afgestemd op ieders persoonlijke wensen”, zo laat deze goedlachse vakspecialst weten. Met specialisaties op het gebied van huidverbetering, huidverjonging, huidverzorging bij kanker, voeding en wellness spreekt ze een gerichte doelgroep aan. Een doelgroep die bereid is in gezondheid te investeren. De salon is gevestigd in het landelijk gebied van Oost-Groningen, regio Noord. Klanten komen uit de wijde omgeving en zijn bereid een paar extra kilometers te reizen voor de beste behandeling. Kennis van de huid en de producten is voor Petra vanzelfsprekendheid. Door haar deelname aan de Beauty Award wil ze het tegendeel bewijzen dat Oost Groningen bekend staat als een nuchter en behoudend gebied. Niet alleen om Petraas als salon in Oost Groningen op de kaart te zetten, maar ook om de klant uit mijn regio in het zonnetje te zetten!

 

Claudia Esser, Huid Totaal

‘Stralend jezelf zijn met een gezonde huid’, dat is Claudia’s missie. Haar talenten en vaardigheden zorgen voor een uniek concept in haar praktijk en een unieke benadering naar haar klanten toe. “Ik begeleid mensen bij het herontdekken van hun natuurlijke schoonheid. Mijn praktijk is een plek waar je je meteen thuis gaat voelen. Met liefdevolle aandacht heb ik een bijzondere ruimte in een rustige sfeer gecreëerd. Een veilige plek voor individuele ontmoetingen. Ik vind het belangrijk een totaalplaatje van een mens te krijgen. Omdat de huid niet los staat van de mens als geheel”, zo laat deze vakvrouw weten. Haar klanten kunnen zowel terecht voor alleen een advies over het gebruik van producten als ook voor diegenen die belangstelling hebben in gespecialiseerde behandelingen met als doel huidverbetering. Haar nieuwsgierigheid samengaand met haar enthousiasme fungeren altijd als drijfveer om nog een stap verder te gaan met het vinden van een oplossing voor haar klant. En dat is wat de klanten zo in Claudia waarderen!

+1

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen