Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

In het eerste artikel van deze reeds waarin we de genomineerden beter leren kennen, waren de Schoonheidsspecialisten regio West aan de beurt. Vandaag stellen we graag de drijvende kracht achter de Salons groot voor! Wat heeft hen doen besluiten om zich op te geven voor de Beauty Award? Wat verwachten ze als ze de award zouden winnen? En hoe voelen ze zich nadat ze hoorden genomineerd te zijn?

Sylvana van Amerongen

The Peeling Company, Sylvana van Amerongen
Sylvana deed 4 jaar geleden ook mee aan de Beauty Award, toen nog in de categorie Newcomer of the Year, waarvoor ze ook een nominatie binnenhaalde. Wat motiveerde haar om opnieuw mee te doen? “Destijds werd ik het helaas niet, maar ondanks dat was het voor mij wel echt een leermoment. Voor mijn gevoel was het nu weer het juiste moment om mee te doen. We zijn zo gegroeid de afgelopen jaren, dat ik wilde weten in wat voor opzicht we nog meer kunnen groeien. Je stelt je als bedrijf, maar ook als persoon, erg kwetsbaar op als je meedoet. Je legt als het ware je kaarten op tafel en andere experts geven hier vervolgens feedback op. Wat in het begin ook een beetje eng is, maar ik geloof dat je hierdoor alleen nog maar meer kunt groeien. Kwetsbaarheid is kracht zei Brene Brown. Je bent als bedrijf en als persoon nooit uitgegroeid. Daarom doen we graag nog een keer mee. We staan open voor alle feedback die we weer mogen ontvangen.”

De redactie vroeg haar ook wat er toch zo mooi is aan die nominatie van de Beauty Award? “Het mooie is dat je bevestiging krijgt dat je op de goede weg zit. Dat voelt zo goed! Ook het team gevoel wordt extra versterkt. We leven er met zijn allen toch naartoe. We gaan straks met het hele team naar de uitreiking elkaars handen vasthouden van de spanning. Hoe mooi is dat! We zullen onze nominatie groot naar buiten brengen via onze social mediakanalen, nieuwsbrief en natuurlijk het allerbelangrijkste ook bij onze dierbare bezoekers. Die ook echt met ons meeleven.”

Deborah Westdijk

Babor Institute Mirabelle, Deborah Westdijk
Je bent genomineerd voor de Beauty Award 2022, wat was je verwachting en hoe voel je je nu?
“Yes, genomineerd! Dit is de eerste keer dat we meedoen dus we wisten eigenlijk niet zo goed wat we moesten verwachten. We waren al zo enthousiast over de inzending in de vorm van het (naar onze mening te gekke) magazine en het bezoek van de Mystery Guest. We vinden het geweldig dat we nu echt genomineerd zijn. Ontzettend gaaf! We hebben dan ook erg veel zin in de komende periode!”

Waarom zou jij de Beauty Award moeten winnen en wat hoop je ermee te bereiken?
“Ons instituut heeft een solide basis en een heel eigen karakter. We werken met een zeer stabiel team, wat een vertrouwd gevoel geeft. We zijn een prachtig instituut en een gezond bedrijf dat op alle facetten eruit haalt wat mogelijk is! Het winnen van de Beauty Award zou een bekroning zijn, waar wij graag iedere dag willen laten zien dat wij ‘salon-van-het-jaar’ waardig zijn.”

Tot slot, wat is er zo mooi aan een nominatie van de Beauty Award en wat ga je ermee doen?
“Hoe gaaf is het om bij de top 3 in onze categorie van Nederland te horen? Deze nominatie geeft ons dan ook de erkenning voor hetgeen we doen. Dit geweldige nieuws gaan we natuurlijk aan al onze bestaande en nieuwe klanten communiceren. Ze zijn echt op de juiste plaats bij ons! Op de website en onze social media kanalen wordt dit nieuws breed uitgemeten. Iedereen mag weten dat wij kans maken op de felbegeerde vakprijs!”

Sophie Imbert

CadanCe Huidinstituut, Sophie Imbert
Ook Sophie is geen onbekende van de Beauty Award, want zij deed eerder ook mee in de categorie Newcomer of the Year. Inmiddels is haar instituut flink gegroeid en staat ze opnieuw in de finale. Natuurlijk waren we nieuwsgierig naar haar beweegredenen!

Wat is je motivatie om mee te doen aan de Beauty Award?
“Voordat we besloten om ons in te schrijven voor de beauty Award hebben we als team met elkaar besproken wat voor ons het meest belangrijke motief is om mee te doen. De allerbelangrijkste reden is om te groeien als team en als organisatie. We zijn er van overtuigd dat door het volgen van het proces van de Beauty Award we vanuit verschillende kanten ons vak, onze klanten, het team van CadanCe, het proces en de kwaliteit van dienstverlening kunnen verbeteren. We hebben de overtuiging dat als je werkt aan de kwaliteit van je team en organisatie je klanten dat voelen en ervaren. En wij willen door een objectieve vakjury verkozen worden als beste schoonheidssalon van Nederland!”

En CadanCe Huidinstituut werd genomineerd. Hoe voel je je dan?
“Ik voel me trots, trots op wat ik heb bereikt en heel trots op mijn team. Een geweldige prestatie die we met elkaar hebben bereikt. Graag neem ik jullie mee in wat wij als team hebben ervaren en hoe wij samen de beauty award beleven. De nominatie voor de Beauty Award 2022 hebben wij ervaren als een bekroning op onze harde werk. Wij voelen ons bijzonder dankbaar voor het vertrouwen dat de juryleden ons hebben gegeven. De nominatie geeft ons een enorme boost om door te gaan als een professionele en onderscheidende organisatie. Wij voelen ons sterker dan ooit! Als unieke schoonheidssalon met een duidelijke missie en visie hadden wij op deze nominatie gehoopt en diep in ons hart stiekem verwacht.”

Wie zou volgens jou die award moeten winnen? Op zondagavond 24 april worden alle winnaars tijdens een spetterende uitreiking bekend gemaakt. Wil je erbij zijn? Bestel dan nu vast je tickets!


De Beauty Award wordt georganiseerd door de Beauty Trade Professionals ter bevordering van het professionele imago en kwalitatieve kernwaarden van de schoonheidsbranche. De Beauty Award is dan ook dé vakwedstrijd voor schoonheidsspecialisten. De onafhankelijke vakwedstrijd kan niet worden gerealiseerd zonder de steun van sponsoren: onze 5 goudsponsors: Aesthetic Solutions, Beauty Angel, Care Cosmetics, Department of Cosmetics en Klapp Cosmetics, onze 3 zilversponsors: Germaine de Capuccini, Gharieni Nederland en Superboost Skin Expert en onze 5 bronssponsors: Beauty2People, Cidesco Sektie Nederland, De Huidprofessional, U-Consultancy en UNG Cosmetics.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen