Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Normaal gesproken zouden we dit weekend weer een groot beautyfeest hebben gehouden als vakgenoten tijdens Beauty Trade Special. Maar het zijn geen normale tijden. Gelukkig heeft de organisatie van de voorjaarsbeurs toch nog gezorgd voor een online voorjaarsbeursgevoel. Op de drie oorspronkelijke beursdagen geven experts een gratis webinar om 11.30  uur waar jij zo online bij kunt aanschuiven! Ook zetten diverse standhouders hun beursaanbieding dit weekend online op hun leveranciersprofiel. Check it out! 

Programma gratis webinars
Op zowel zaterdag 4, zondag 5 en maandag 6 april starten de webinars om 11.30 uur, waarbij je na de webinar live kunt chatten met de experts met je vragen. Namens Beauty Trade Professionals trappen Frank Slangen en Arij de Meulmeester deze serie webinars af. Zij praten over ondernemerschap en de mogelijkheden die vanuit overheid geboden worden. Wat kan de rol van je accountant zijn? Neem uit de webinar direct financiële tips mee voor de toekomst en algemene tips voor ondernemers in deze tijd.

Zondag staan Jordy Bosman en Ronald van den Berg van Get Forward voor je klaar. Deze webinar gaat over de vindbaarheid tijdens deze bizarre tijden. Welke tools zet je in en wanneer? Ook na deze webinar kun je in de live-chat je vragen stellen.

Maandag geven we het woord aan Gijs Ros van Marketing Rocks. Hij vertelt alles over de mogelijkheden van digitale consults aanbieden, verkopen zonder website en andere manieren om omzet te genereren tijdens de coronacrisis. Heb je nog vragen over? Stel ze in de live-chat na de webinar!

Aanmelden
Schrijf je nu in om de webinars te kunnen bekijken via de volgende link: https://marketinggeneration.webinargeek.com/beauty-trade-special-live-4-5-6-april

Eenmaal aangemeld ontvang je een bevestiging van je aanmelding op het opgegeven e-mailadres, met een link om het webinar te kunnen volgen. Je kunt het webinar volgen vanaf een computer, tablet of telefoon. Heb je vragen over de webinar? De sprekers zullen jouw vragen beantwoorden in de livechat.

Beursaanbiedingen op beautyspot.nl
Naast het aanbod van de drie webinars, zijn ook veel beursaanbiedingen online te vinden. Standhouders die je straks in september weer live kunt zien, delen hun voorjaarsbeursaanbieding met je. Ga dit weekend naar de site en kijk bij de leveranciers welke aanbieding jij niet wil mislopen! 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen