Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Maak dan kennis met de Zonnelijn van Corpolibero!

Corpolibero UV Defence biedt maximale zonbescherming en verzorging. 

De natuurlijke en actieve waardevolle ingrediënten laten geen  witte 'waas' op de huid achter maar een gezonde zonnegloed.

De UV-Defence serie bevat geen synthetische parfums, is parabenen en minerale oliën vrij en beschikt zonnefilters die het minst schadelijk zijn voor mens en milieu. 

Waarom de keuze voor deze filters: deze filters werken niet verontreinigend op het oppervlakte water waardoor het niet schadelijk is voor het milieu, dringt niet door in het lichaam en laat geen witte waas achter. Butyl methoxydibenzoylmethane heeft een uitstekend veiligheidsprofiel: het is niet giftig en geeft geen huidirritatie.

Ethylhexyl triazone (UVB) wordt slechts in zeer beperkte mate opgenomen door de huid, leidt zelden tot huidirritatie, veroorzaakt geen allergische reacties of sensibiliteit en er geen bewijs is voor eventuele (geno)toxische of carcinogene werking.

De combinatie met de hoogwaardige natuurlijk ingrediëntengeven deze UV-defence lijn het predikaat van een zeer veilige zon-bescherming.

Kortom… een must have voor iedereen! Maak daarom tot en met 31 mei 2016 gebruik van de aantrekkelijke 6+1 gratis actie of vraag naar de display mogelijkheden voor nog meer in- en verkoopvoordeel en een mooie presentatie in je salon.

Download bijgaande leaflet om de verkoopproducten te bekijken. Neem voor meer informatie contact op met kelly@minkbc.nl.

Comments


Gerelateerde artikelen