Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Er verschijnen door de jaren heen steeds meer mogelijkheden om je uiterlijk te verfraaien. Het schoonheidsideaal is aan verandering onderhevig en er komen steeds meer nieuwe beautyproducten en -behandelingen. Toch vinden wij dat niet álle beautytrends opgevolgd hoeven te worden. Wij laten de Facekini, Yayeba, Loub Job en Brazilian Butt mooi aan ons voorbij gaan.

Facekini

De chinezen houden van een egale, witte huid. Ze doen dan ook alles om hun huid te beschermen tegen invloeden van buitenaf. Begrijpelijk zou je zeggen, want als beautyprofessionals weten we als geen ander wat de zon met je huid kan doen. Denk bijvoorbeeld aan een droge huid, pigmentvlekken of huidkanker. Niet meer dan logisch dat we onszelf willen beschermen. Maar toch laten we deze trend liever aan ons voorbij gaan, want erg charmant vinden we het niet.

Foto: www.mnn.com

Yayeba

Yayeba is een opkomende trend in Japan. Wij westerlingen verschijnen braaf elk half jaar bij de tandarts voor een controle. Staat alles nog recht? Hebben we geen gaatjes? Maar het belangrijkste vinden we nog dat onze tanden keurig op een rijtje staan. De Yayeba heeft het tegenovergestelde effect. In Japan staan scheve tanden symbool voor onschuld en worden als schattig ervaren. Daarom zorgt een Yayeba-behandeling ervoor dat je tanden schots en scheef komen te staan. Persoonlijk houden wij het toch liever bij recht op een rijtje.

Foto: www.pixgood.com

Loub Job

Om comfortabel te kunnen sporten of om charmant op hele hoge hakken te kunnen lopen kiezen sommige vrouwen er voor om een filler te laten aanbrengen aan de onderkant van de voeten. Het laten aanbrengen van eigen vet of Sculptra verlicht de pijn bij het lopen. Deze cosmetische ingreep staat bekend als de Loub Job en is genoemd naar de bekende ontwerper Christian Louboutin die schoenen met duizelingwekkende hoge hakken ontwerpt. Wij staan liever met beide voeten gewoon op de grond.

Brazilian Butt

De Brazilian wax kenden we al, maar de Brazilian Butt is een nieuwe trend. Steeds meer vrouwen promoten hun rondingen, plussize gaat de strijd aan met graatmager. Steeds vaker wordt er gehamerd op gezond eten, veel sporten, maar vooral: trots zijn op je volle rondingen. Met als resultaat dat iedereen nu volle rondingen wil hebben. En met name vollere billen, zoals celebrities als Kim Kardashian en Jennifer Lopez. De Brazilian Butt wordt gerealiseerd door het plaatsen van bil-implantaten of het liften van de billen. Zo krijgen vrouwen dikkere en volle billen. Het verschil tussen vollere billen en Kim Kardashian vinden wij echter nog vrij groot. We zijn het er helemaal mee eens dat onze billen wat steviger kunnen. Maar dan toch liever op de ouderwetste manier. Squats.

 

 

Comments


Gerelateerde artikelen