Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Wist je dat we ieder kwartaal een nieuwe deal hebben voor jou en je klanten? En ook dit kwartaal hebben we weer een geweldige actie! Je ontvangt namelijk een GRATIS Skin Improvement Mask & Beauty Tools Set bij aankoop van de combinatie Cleanser + Toner + Peeling.

Een goede reiniging is de basis van een gezonde huid! De Dermatude Cleanser en Toner zijn ideaal voor dagelijks gebruik. Maak je huid iedere ochtend en avond schoon met de Oxygen Boost Cleanser en breng je huid terug in balans met de Oxygen Boost Toner. Gebruik 1 à 2 keer per week de Enzyme Peel om op milde wijze dode huidcellen te verwijderen en geniet meteen van een zachte, gladde huid!

GRATIS: Skin Improvement Mask & Beauty Tools Set

Het Skin Improvement gezichtsmasker ondersteunt de vochtbalans, heeft een liftend effect en egaliseert de teint. Bovendien voel je direct na het masker dat je huid zacht en glad is. Heerlijk toch! Gebruik de bandeau om je haren uit je gezicht te houden en de maskerborstel om gemakkelijk en gelijkmatig het gezichtsmasker aan te brengen met de Beauty Tools set.

Bestel via onze webshop of neem contact op met een Dermatude specialist!  Shop NU: www.shop.dermatude.com

LET OP: Zolang de voorraad strekt. Actie loopt t/m 30 september.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen