Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Dermalogica opent vandaag, 2 april 2015 de eerste concept store van Nederland in Maastricht. In deze winkel worden de concepten voor huidverbetering als Face Mapping, Skin Bar en microZone aangeboden, die door de Amerikaanse Dermalogica-oprichtster Jane Wurwand zijn ontwikkeld. Bezoekers kunnen de producten en de kennis van de experts op allerlei manieren ervaren. 

Concepten
Uiteraard worden de populaire Face Mapping huidanalyses aangeboden, waarbij de huid verdeeld wordt over 14 zones. Elke zone wordt zeer nauwkeurig en professioneel onderzocht. Aan de hand van deze analyse krijgt de consument uniek advies op maat.

Aan de Skin Bar kunnen vrijblijvend alle Dermalogica producten worden getest. Voor een snelle behandeling van een huidprobleem is er microZone, een korte en doeltreffende behandeling die de huid in 20 minuten herstelt of een extra boost geeft.

Locatie
Maastricht is een stad met 121.000 inwoners en jaarlijks bezoeken 3 miljoen toeristen deze mooie stad gelegen op het drie landen punt, Nederland, België en Duitsland. 48% van deze bezoekers komen om te funshoppen. De concept store ligt op een A locatie midden in het historische stadsdeel.

Dermalogica Maastricht
Wolfstraat 13
6211 GM Maastricht
info@dermalogica-maastricht.nl
www.dermalogica-maastricht.nl

Comments


Gerelateerde artikelen