Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

PowerBrightTRx™, een set van drie producten die de strijd aangaan met hyperpigmentatie!

Om in te spelen op de grote vraag van de consument naar producten die krachtige brightening eigenschappen bezitten om hyperpigmentatie te verminderen veroorzaakt door UV schade, leeftijd en hormonen, introduceert Dermalogica PowerBrightTRx™ een krachtig trio skin-brighteners, die gebruik maken van de nieuwste technologie om te zorgen voor een meer egale, stralende huidskleur.

De interesse van de consument in producten die de huid verhelderen en egaliseren en tegelijkertijd de lange termijn effecten van de zon minimaliseren wordt alsmaar groter.

Hyperpigmentatie is een veelvoorkomend huidprobleem vanaf 40 jarige leeftijd. Uit onderzoek is gebleken dat een onegale huidskleur zelfs gezien wordt als een typisch kenmerk van een verouderde huid. De meest voorkomende oorzaken van hyperpigmentatie zijn blootstelling aan UV straling, een reactie op een verwonding van de huid en endocriene of hormonale factoren met name rond zwangerschap en als mogelijke bijwerking op de anticonceptiepil. Bepaalde voorgeschreven medicatie zoals lokaal aan te brengen zalven of crèmes, stress en een verwonding van de huid kunnen leiden tot post inflammatoire hyperpigmentatie en is met name een probleem bij mensen met een olijfkleurige tot donkere huid.

Om dit veelvoorkomende huidprobleem aan te pakken lanceert Dermalogica haar nieuwste innovatieve productsysteem PowerBright TRx™ met producten die over elkaar heen aangebracht worden waardoor de actieve ingrediënten zullen zorgen voor optimaal resultaat.

De nieuwe producten:

C-12 Pure Bright Serum – dit intensief behandelend product corrigeert pigmentatie door middel van een exclusieve mix van peptides, Phytic Acid, Zink Glycinaat en Algen. Naast de plantenextracten die pigmentproblemen op cellulair niveau helpen te bestrijden hebben we onze Oligopeptide-51 gecombineerd met Oligopeptide-34, samen de nieuwste innovatie in het bestrijden van melanine vorming in de huid. Voor het beste resultaat wordt  C-12 Pure Bright Serum geadviseerd voor Pure Light SPF50 en Pure Night. Formaat: 50 ml € 119

Pure Light SPF50 – hoewel pigmentatie wordt veroorzaakt door vele verschillende factoren zijn de effecten van UV straling de belangrijkste oorzaak. Zelfs bij door hormonen veroorzaakte hyperpigmentatie is de combinatie met blootstelling aan UV de trigger voor het ontstaan van pigmentvlekken. Deze geavanceerde dagcrème beschermt de huid tegen schadelijke UV radiatie en is dankzij onze Oleosomen technologie in staat een hoge SPf50 bescherming te bieden zonder daarbij een hogere concentratie UV filters te gebruiken.  

Oleosomen zijn hydraterende zaden afkomstig van de Saffloerplant die zorgen voor een verhoogde SPF werking van een product ondanks het gebruiken van minder UV filters, wat resulteert in een product dat prettiger smeerbaar is en aanzienlijk minder kans geeft op gevoeligheid of irritatie van de huid.

Deze mediumgewicht crème biedt een breedspectrum UVA-UVB bescherming. Het bevat onder andere een krachtige peptide die de melanine productie reguleert en een krachtige mix van Rode Algen en plantenextracten om de huid te egaliseren. Het is zeer hydraterend en wordt goed door de huid opgenomen zonder daarbij een witte laag achter te laten op de huid. Hyaluronzuur herstelt de vochtbalans en vermindert de aanwezigheid van fijne droogtelijntjes. Formaat: 50 ml € 82

Pure Night – een rijke voedende nachtcrème die de melaninevorming controleert, de huid herstelt en weer laat stralen. Geformuleerd met een actieve mix van Oligopeptide-34 en huidverhelderend Vitamine C samen met Cranberry- en Frambozenzaadolie die de barrière helpen te herstellen, de huid hydrateren en de aanwezigheid van fijne droogtelijntjes verminderen. Formaat: 50 ml € 99

Als aanvulling op de individuele verpakkingen wordt het nieuwe PowerBright TRx™ system ook aangeboden in een luxe Brightening Treatment Kit om de huid onderweg of op reis te kunnen blijven behandelen. Formaat: 10 ml (per product) € 49.90

Comments


Gerelateerde artikelen