Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Dermalogica introduceert Breakout Control, een doorbraak in de behandeling van onzuiverheden waarbij geen gebruik gemaakt wordt van exfolierende ingrediënten, zodat het product zelfs geschikt is voor de gevoelige huid.  

Dit nieuwe lichtgewicht product met antimicrobiële eigenschappen is de laatste toevoeging van Dermalogica’s mediBac clearing® system, een serie van geavanceerde skincare producten speciaal ontwikkeld voor de behandeling van onzuiverheden bij volwassen. Hoewel exfolierende ingrediënten zoals Salicylzuur en Zwavel effectieve ingrediënten zijn die gebruikt worden in anti-acne producten, kunnen ze soms gevoeligheid veroorzaken bij sommige personen. Ook kunnen deze ingrediënten niet ingezet worden op het moment dat iemand acne medicatie gebruikt. Als alternatief biedt Dermalogica Breakout Control aan dat op een effectieve manier verstoppingen verwijdert en de talgproductie reguleert om zo te zorgen voor minder onzuiverheden en het herstellen van de huid.

Breakout Control is ongetint en kan gebruikt worden als een spot-treatment, maar kan ook over het gehele gelaat gebruikt worden en is speciaal geformuleerd om irritatie te voorkomen bij de al gevoelige onzuivere huid. De formule smelt direct in de huid en kan gebruikt worden indien nodig om overtollig talg dat leidt tot onzuiverheden te verwijderen, om verstoppingen aan te pakken voordat ze geïnfecteerd raken, maar ook om te verzachten en ontstekingsremmend te werken op het moment dat er al sprake is van een uitbraak van onzuiverheden.

Omdat overtollige talgproductie de hoofdoorzaak is van een onzuivere huid, is Breakout Control geformuleerd met absorberende polymeren die werken als microscopische sponsjes om zo overtollig talg te absorberen. Een derivaat van Azelaïnezuur reguleert eveneens de talgproductie zonder de huid uit te drogen of te irriteren. Lactobacillus Ferment en Colloïdaal Zilver zorgen voor het verwijderen van de acne bacterie die zich schuil houdt in verstopte poriën. Het verzachtende plantenextract Tea Tree werkt samen met Zink Sulfaat om roodheid en irritatie te verminderen.

 

Comments


Gerelateerde artikelen