Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Hoe vaak maak je het niet mee dat je cliënten nog huidverzorgingsproducten gebruiken van de grotere budgetmerken die in de supermarkt of drogisterij te koop zijn? Vaak vinden ze de stap naar de duurdere professionele merken te groot…

Deep Skincare MOODS is het eerste retailconcept in skincare exclusief voor spa’s, hotels en wellnesscenters, beautysalons en massagepraktijken. Deep Skincare MOODS producten zijn verzorgingsproducten van hoge kwaliteit tegen een betaalbare prijs. Voor hem en haar en op basis van natuurlijke ingrediënten. Het geeft jou de mogelijkheid om je cliënten te laten ontdekken dat een professioneel merk verschilt in kwaliteit van een budget retailmerk en maakt de stap kleiner naar een hoger gepositioneerd salonmerk. 

Deep Skincare heeft tien afzonderlijke stemmingen gedefinieerd om diverse gemoedstoestanden weer te geven. Elk persoon is tenslotte anders en reageert op geheel eigen, unieke wijze op iedere situatie. Dat is waarom we bij Deep Skincare onze producten zorgvuldig hebben geselecteerd per specifieke gemoedstoestand; onze producten kunnen elke stemming weerspiegelen en aanvullen.

De producten zijn huidvriendelijk en geschikt voor verschillende huidtypen. Deep Skincare maakt geen gebruik van overdadige parfums of geuren. Onze geurlijn is natuurlijk en aangenaam en belooft exact te doen wat wij vertellen dat het doet.

Ons doel is om onze klanten kleine “verwennerijtjes" aan te bieden middels een aandachttrekkende vloerpresentatie die alle zintuigen prikkelen zodat zij rust kunnen hervinden van binnenuit. Deep Skincare test geen van haar producten op dieren.

Comments


Gerelateerde artikelen