Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Een hoge verdraagzaamheid, mooie resultaten, een betaalbare prijsklasse en Zwitserse kwaliteit! In 1979 was Declaré 's werelds eerste merk voor de gevoelige huid en is inmiddels uitgegroeid tot een merk met 14 productlijnen en geschikt voor vele huidtypen.

Declaré staat bekend om de hoge werkzaamheid en verdraagzaamheid, waardoor je vrijwel elk huidtype kunt behandelen. Ben je een startende of ervaren schoonheidsspecialist? Ontdek dan de mogelijkheden van Declaré.

Pure luxe voor vele (gevoelige) huidtypen
Declaré wordt geproduceerd in Zwitserland en is wereldwijd verkrijgbaar in meer dan 40 landen. Het meest bijzondere ingrediënt in de producten van Declaré is het src-complex™. Het reduceert de gevoeligheid van de huid, vermindert irritatie, zorgt voor een beter gevoel van welzijn en een gelijkmatige teint. 

Declaré is uitermate geschikt voor zowel de startende als de ervaren schoonheidsspecialist. Je kunt snel beginnen door het volgen van een producttraining of het e-learning programma. Declaré biedt ook onderscheidende behandelingen waarmee je je cliënten extra kunt verrassen!

  • Declare is in Nederland alleen verkrijgbaar bij schoonheidssalons.
  • Hoge verdraagzaamheid dankzij het src-complex™ (sensiline, ectoine, structurine).
  • Onderscheidende behandelingen
  • Prijs in het middensegment 
  • Op korte termijn starten 

Samen groeien naar succes
La Valois Cosmetique werkt niet met standaard installatieorders. Wij zijn van mening dat je als schoonheidsspecialiste zelf de keuze moet hebben als het gaat om de behandelingen die je wilt uitvoeren en de voorraad die je wilt aanschaffen. Op deze manier wordt voorkomen dat producten niet verkocht worden omdat het niet aansluit bij de wensen van je doelgroep. Wij adviseren je graag in je keuze, maar je bepaalt zelf je voorraad. Wat wij belangrijk vinden is dat je volledig achter het merk staat, contact met ons houdt en dat je minimaal eenmaal per jaar een cursus volgt om de kwaliteit te waarborgen. 

Ontdek Declaré! 

Kortom: Declaré heeft je veel te bieden! Wil je meer weten over de mogelijkheden? Bezoek dan onze website of vraag direct een vrijblijvend informatiepakket aan.

 

Comments


Gerelateerde artikelen