Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Een heftig coronajaar, een stormachtige herfst… wij zijn wel toe aan wat goed en zomers nieuws! Met veel enthousiasme en voorpret kijken we dan ook uit naar de zomereditie van Beauty Trade Special 2021. Hét toonaangevende high-end vakevent en grootste beautyvakbeurs van de Benelux van en voor de beauty professional wordt gehouden op 12, 13 en 14 juni 2021.

Zet dan nu meteen de data van Beauty Trade Special 2021 in je agenda. Dan weet je zeker dat je er straks bij bent tijdens het meest inspirerende en stijlvolle vakevent van en voor beauty professionals! Ook deze editie kun je volop genieten van alles wat de branche jou als beauty professional te bieden heeft. Zo vind je op de bruisende beursvloer de meest vooraanstaande leveranciers in de branche en veelbelovende nieuwkomers. Dé plek dus om te netwerken en goede deals te sluiten.

Veilig naar de vakbeurs
Tijdens de vakbeurs in Jaarbeurs Utrecht worden alle denkbare maatregelen getroffen. De hele beursvloer wordt ingericht op anderhalve meter afstand en we hanteren een verplichte gastenregistratie met gezondheidscheck. Verder zijn er looproutes en aparte in- en uitgangen. Ook combineren we de fysieke beurs met hybride mogelijkheden. Voor jou als enthousiaste bezoeker zijn er dus diverse mogelijkheden om Beauty Trade Special 2021 volop te beleven!

Professionals
Wellicht ben jij op dit moment nog bezig met de laatste voorbereidingen voor de drukke kerstperiode of zit je er al middenin? Ook al lijkt Beauty Trade Special 2021 nog ver weg, de beurs is alweer dichterbij dan je denkt. En wat hebben we het gemist! De beursvloer bied je de kans om te netwerken met andere beauty professionals in een sfeervolle ambiance met kwaliteit, uitstraling en allure. Een event voor en door beauty professionals!

Kom kennis en inspiratie opdoen
Beauty Trade Special is al jaren hét beauty event waar leveranciers en beauty professionals samenkomen. Op de bruisende beursvloer kun je producten en noviteiten bewonderen, nieuwe merken ontdekken en je kennis uitbreiden. Je praat met de exposanten op een ontspannen manier bij over de nieuwste trends en ontwikkelingen in jouw vakgebied.

So hello beauty! Zien we jou ook op 12, 13 en 14 juni 2021?

 

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen