Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Je hebt hier enorm naar uitgekeken en ’s morgens ga je al vroeg op pad om naar de beurs te gaan. Maar eenmaal aangekomen weet je eigenlijk niet waar je naar toe wilt. Want waar stond nu die favoriete leverancier? En waar werd nu die praktische workshop gegeven? Je kunt natuurlijk een dagje lekker rondslenteren over de beurs, maar dan loop je wel het risico dat je eenmaal weer thuis toch leuke zaken hebt gemist. Zonde! Met deze tips haal je het meeste uit je beursbezoek!

Tip 1: de voorbereiding
Tijdens de najaarsbeurs Beauty2Buy is er zoveel te doen, dat je eigenlijk aan één dag niet voldoende hebt! Denk daarom een paar dagen van tevoren alvast na over het doel van je beursbezoek en stel prioriteiten. Wil je graag inspiratie opdoen? Wil je op de hoogte worden gebracht van de nieuwste technieken en producten? Kom je vooral om goede zakelijke deals te sluiten en al je inkopen voor het najaar te doen? Of wil je weer helemaal up-to-date zijn over een bepaald onderwerp? De antwoorden op deze vragen bepalen de keuzes die je maakt. Plan voldoende tijd in, zodat je je niet hoeft te haasten en indien nodig neem je een overnachting en kom je nog een dag!

Tip: Stel een out-of-office bericht in! Natuurlijk vergeet je niet om tijdens de beurs af en toe je e-mail of berichten te checken. Sommige klanten zijn namelijk een snelle reactie van je gewend die je op de dag van de beurs niet kan garanderen. Stel dan ook een out-of-office bericht in zodat je klanten op de hoogte zijn van een verlate reactie. Laat ook via de socials zien dat je de vakbeurs bezoekt en je daarmee je vakkennis verder vergroot en straks weer op de hoogte bent van de laatste trends.

Tip 2: lees je in
Elke editie van de vakbeurs wordt er in de vakbladen uitgebreid aandacht besteed aan het beursweekend. Hierin vind je vaak al een compleet overzicht van alle leveranciers op de beursvloer, de presentaties en workshops die je kunt volgen en alle andere activiteiten tijdens Beauty2Buy. Bovendien is er in het vakmagazine ook een overzichtelijke beursplattegrond opgenomen. Hierop kun je aangeven waar je in ieder geval naar toe wilt. Lees het magazine op je gemak door, zodat je weet welke onderdelen aansluiten op jouw doelstelling(en).

Tip 3: maak een dagplanning
Heb je bepaald wat je allemaal wilt gaan doen en zien? Maak dan een praktische planning. Zo merk je vanzelf of jouw keuzes goed op elkaar aansluiten en of je plannen haalbaar zijn. Vergeet vooral niet om voldoende tijd in te ruimen voor een ontspannende pitstop bij de horecaterrassen. Een beursbezoek is vaak intensiever dan je denkt!

Tip 4: check actuele informatie
Natuurlijk probeert de organisatie eventuele wijzigingen tot een minimum te beperken, maar bij zo’n groots evenement als de najaarsbeurs verandert er wel eens iets op het allerlaatste moment. Het kan zomaar zijn dat een workshop niet doorgaat doordat iemand ziek is geworden of door andere onvoorziene omstandigheden verhinderd is. Check voordat je weg gaat daarom altijd de social media-kanalen en de website beauty2buybeurs.nl. Zo kom je niet voor verrassingen te staan. Kom je met het openbaar vervoer of met de auto? Kijk dan ook van tevoren of er geen problemen op het spoor zijn en/of er wegwerkzaamheden zijn.

Kom ook naar Beauty2Buy!
Het najaarsevent Beauty2Buy wordt gehouden in Jaarbeurs Utrecht op zaterdag 24, zondag 25 en maandag 26 september 2022. Houd de website www.beauty2buybeurs.nl en onze socials in de gaten voor de laatste updates, want een bezoek aan hét beauty event van het najaar mag je niet missen! Zet het vast in je agenda en stay tuned voor de ticketverkoop die binnenkort van start gaat.

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen