Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De VANITAN Qubizz spraytan machine is exclusief verkrijgbaar bij VANITAN! Alle essentiële aspecten van een professioneel apparaat zijn bijeen gebracht in dit compacte model. Een prachtig design, een ‘high efficiency’ motor (voor minder stroom verbruik), optimale, reguleerbare luchttoevoer en lager geluids niveau. De VANITAN Qubizz beschikt over twee ‘built-in’ cup/gun houders (cup met deksel wordt meegeleverd), chromen accenten, LED verlichting, ingebouwde warmte/heater (meer comfort voor klant) en is zeer geschikt voor mobiel gebruik door zijn super lichte gewicht.

De design spraytan gun is een nieuw ‘high tech’ ontworpen spray gun met een roestvrije stalen kop/naald wat zorgt voor een langere levensduur en zorgt voor een mooie, fijne mist. Door zijn ‘high tech’ design is de gun efficiënt in het gebruik van de spraytan lotion waardoor u minder vloeistof hoeft te gebruiken. De spraytan gun is door middel van het nieuwe ‘quick-connect’ systeem en flexibele, lange luchtslang (2,4m) makkelijk in gebruik. De kop is instelbaar voor horizontaal en verticaal sprayen.

Verkrijgbaar in de drie designers kleuren van 2014! Piano black, Fashion pink en Pearl white

In de prijs van dit starterspakket is inbegrepen:

  • 1 liter VANITAN lotion (goed voor ca 25-30 behandelingen met deze spraytan unit)
  • haarnetjes en sticky feets (voor 25 behandelingen), flyers en 3 posters
  • 1 jaar fabrieksgarantie op de spraytan unit
  • gratis vermelding op onze website onder salons (alleen indien er een opleiding is gevolgd! Vraag naar de mogelijkheden)
  • ACTIE: bij bestelling of aanschaf t/m 31 maart krijg je er GRATIS! een VANITAN Pop-up tent bij!

Prijs: €499.00 (excl. BTW) Meer weten? Kijk op onze website www.vanitan.nl

Comments


Gerelateerde artikelen