Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Ben jij een beautyprofessional die zich richt op effectieve huidverbetering? Dan mag minerale make-up in 2016 niet meer in je assortiment ontbreken.

Be you, Be pure, Be mineral
beMineral® is een 100% minerale make-up lijn. Ontwikkeld met liefde, geïnspireerd door professionals en gemaakt voor de vrouw van morgen. De make-up biedt een perfecte camouflage, is waterafstotend en beschermt tegen uv-straling. En dat alles zonder dat je voelt dat je make-up op hebt.

Het beMineral® assortiment biedt een breed scala aan zuiver minerale producten, waaronder foundations, concealers, highlighters, eyeliners, oogschaduws, lipglosses, lip pencils, bronzers, mascara en blushers. Met schitterende, intense kleuren en oneindige combinatiemogelijkheden in een oogstrelende verpakking.

De foundations bevatten slechts 3 ingrediënten: mica, ijzeroxide en titaniumdioxide. Dit zijn 100% zuivere mineralen. Wanneer de ingrediënten zijn ontgonnen, worden deze bewerkt middels een proces dat bestaat uit slijpen, schaven en mengen. De bewerking zorgt voor een zeer laag gewicht, waardoor beMineral® make-up niet alleen prettig aanvoelt op de huid, maar bovendien zeer zuinig is in gebruik.

Laat je klanten stralen met de 100% natuurlijk minerale make-up van beMineral®. Maak vrijblijvend een afspraak met één van onze accountmanagers en laat je verrassen door het veelzijdige en kleurrijke assortiment.

Voor een gouden toekomst met mineralen voor je salon.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen