Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Micro-Dermabrasie is niet meer weg te denken uit de moderne schoonheidssalon.

Met Mico-Dermabrasie wordt met behulp van aluminiumoxide kristallen onder vacuüm een laagje van de huid afgeslepen. Deze vorm van exact controleerbare mechanische huidpeeling is onmisbaar geworden bij de professionele behandeling van probleemhuiden en huidverouderingsproblemen. Het effect en resultaat van huidbehandelingen wordt drastisch verbeterd door de inzet van Micro-Dermabrasie apparatuur.

Bowie Medical BV is gespecialiseerd in Micro-Dermabrasie , en levert al vele jaren hoogwaardige professionele dermabrasie aparatuur.

De Bowie Dermapeeler-2 is het meest actuele apparaat in deze range. 

De Dermapeeler-2 werkt met een zeer hoogwaardige en krachtige vacuümsysteem en is  voorzien van CE keurmerk. Het Dermapeeler-2 dermabrasie apparaat staat garant voor een storingsvrije geheel instelbare medische huidpeeling tot het diepste niveau.

De Dermapeeler-2 beschikt standaard over een 3-punts afzuiging, het bekende “tube-in tube” slangen systeem, hygiënisch gesloten “one-way” systeem en grote containers zonder magneten. 

De Dermapeeler-2 voor micro-dermabrasie is voorzien van een uniek Duits filtersysteem. Daarnaast beschikt de machine tevens over de nieuwste technologische snufjes, zoals: anti-blok systeem, ontvochtings systeem, grote stoffilters en directe digitale druk uitlezing.

De Dermapeeler-2 is dankzij de nieuwe besturings-software zeer nauwkeuring instelbaar. Daardoor kunnen ook kwetsbare huid delen ( bijv. onder de ogen ) veilig en effectief worden behandeld.

De extra sterke vacuüm-druk-capaciteit van de Dermapeeler machines maakt sneller resultaat en meer soorten behandelingen mogelijk. Het professionele handstuk van de nieuwe machine zorgt voor een groot homogeen en diep slijpvlak.

De nieuwe Dermapeeler-2 kent een moderne behuizing met touch-screen bediening.

Skin Perfect Concept: de combinatie van micro-dermabrasie + meso-therapie (Bowie MesoPro 3.0) staat garant voor verbluffende behandel resultaten.

ClinicCare: micro-dermabrasie behandelingen zijn ideaal te combineren met de cosmeceuticals van het Zweeds merk ClinicCare. De ClinicCare enzympeeling is een perfecte voorbereiding op de mirco-dermabrasie behandeling.

In het Bowie trainingscentrum kunt u terecht voor training & opleiding met deze technieken.

Vraag om een demonstratie of proefbehandeling!

Comments


Gerelateerde artikelen