Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Een frisse wind voor de schoonheidsverzorging biedt de Source Pure lijn, gebaseerd op plantextracten en essences, om de huid te herstellen van verhulde schoonheid.

Het reinigen van de huid en het verwijderen van make-up zijn de basis voor een gezonde huid en van essentieel belang voor het optimale effect van huidverzorging. Hierdoor worden de fundamenten gelegd voor het behoud van een jeugdig uiterlijk. De huid wordt gehydrateerd, genormaliseerd en verzacht, zelfs de gevoelige huid. De Source Pure lijn brengt de huid in balans en biedt oplossingen tegen vroegtijdige veroudering; zachte scrubs, lotions die smelten op de huid en rijke emulsies dompelen de huid in momenten van zuiverheid, verzorging en rust.

De plantextracten, oliën en essences bevatten een brede variëteit aan actieve werkstoffen en hebben een gespecialiseerde dieptewerking in de huid. De essentiële oliën, op natuurlijke wijze verkregen, zijn door de hoge concentratie in lage dosering zeer effectief.  De Ingrid Millet laboratoria selecteren de meest zuivere oliën van hoge kwaliteit en zijn meesters in de meervoudige toepassing ervan, waardoor de huid balans en optimale vitaliteit krijgt.

Door een zorgvuldig samengestelde mix van essences en natuurlijke ingrediënten is een sublieme verzorgingslijn ontstaan bestaande reinigings- en verzorgingsproducten; een uitnodiging om kennis te maken met de kostbaarheden verkregen uit de natuur, weerstand tegen de tekenen van de tijd en de essentie voor een frisse, pure schoonheid.

Nieuwsgierig? Binnenkort worden de lijnen en producten uitgelicht.

Voor meer informatie: www.leijtens-import.nl – Leijtens Cosmetics B.V. – Tel. 0416-343166

Comments


Gerelateerde artikelen