Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

 

Microneedling met de Casmara ActivatorPen

 

Microneedling is niet meer weg te denken uit de schoonheidsbranche van vandaag! De start 10 jaar geleden is niet meer te vergelijken met de behandelingen van vandaag de dag. Er zijn veel nieuwe ontwikkelingen. Lees hoe je bij blijft!

Beauty Injection heeft inmiddels honderden collega’s getraind en biedt nu, na de Dermaroller, de ActivatorPen van Casmara! 
Beauty Injection startte in 2010 met microneedling door inzet van de originele Dermaroller. Beauty-Expert Greet Hoedeman heeft inmiddels honderden collega’s succesvol getraind. Er is bij Beauty Injection dus veel kennis en ervaring in huis op dat vlak.

Een compleet concept met drie biologische anti-verouderingsprotocollen
Casmara, één van de topmerken in huis en één van de meest innovatieve bedrijven in cosmeticaland, sluit aan bij deze trend met de eigen ontwikkeling van een zeer geavanceerde dermapen, onder de naam ActivatorPen. Maar dat niet alleen, het is een compleet concept met verschillende naaldtypes en drie biologische anti-verouderingsprotocollen. Één voor de huidveroudering, één voor de huid met pigmentproblemen en één voor de vale, futloze huid (INSTAWHITE +, AGE REVERSE en RADIANCE VITAMIN) die, in synergie met de techniek, de huid behandelen en verbeteren, met zichtbare resultaten direct al volgend op de eerste sessie. Met trots lanceert Beauty Injection dus de Casmara ActivatorPen.

Wat is het?
De Casmara ActivatorPen is een microneedlingsysteem met maar liefst vier verschillende naaldtips om iedere huidzorg te kunnen behandelen. Drie geconcentreerde, 100% biologische, ampullen zonder toevoegingen geven -naast het wondhelende effect- de werkstoffen (die nodig zijn voor een ultiem regenererend effect) diep en direct in de huid af. Aan de Casmara ActivatorPen zijn, naast het CE-keurmerk, ook ISO-certificeringen toegekend!

Resultaat?
Al na één behandeling zal de algehele huidconditie verbeteren. Immers, door de verwonding ontstaan nieuwe collageen- en elastinevezels, zal de huid beter en dieper gehydrateerd zijn en worden oneffenheden verminderd. De huid voelt gladder, zachter en comfortabeler. Daarnaast zal hyperpigmentatie verminderen, worden rimpels en lijnen verfijnd en minder diep en zullen littekens zachter en minder zichtbaar zijn.

Voor wie?
De Casmara Activator Pen geeft een professionele behandeling met een dermapen die ingezet kan worden bij iedere man of vrouw met huidzorgen, waar meer voor nodig is dan enkel een thuisritueel. Kortom, iedereen kan de behandeling gebruiken!

Kosten?
Het startorderpakket bevat alles om direct aan de slag te kunnen. In de kit zit de Casmara ActivatorPen, samen met alle benodigdheden voor 12 behandelingen. De totale kosten bedragen € 1.236,-.

Natuurlijk vraag jij je nu als huidexpert af hoe je zo snel mogelijk kunt beginnen met de Casmara ActivatorPen…
Om je zo goed mogelijk te laten starten, gaan we speciale workshops organiseren. Neem bij interesse contact met ons op via office@beauty-injection.nl of bel naar 030-2000105.

Wil je in 2020 professioneel starten en meetrainen?

Casmara ActivatorPEN theorie en praktijk: 15 januari 2020

Casmara ActivatorPEN theorie en praktijk: 20 februari 2020

Casmara ActivatorPEN theorie en praktijk: 23 maart 2020

Casmara ActivatorPEN theorie en praktijk: 30 april 2020

 

 

 

 

1+

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen