Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De beursvloer is het kloppende hart van Beauty Trade Special. Hier heb je dé mogelijkheid om te zien en te beleven. Laat je inspireren en adviseren door alle topexposanten. Kijk mee naar nieuwe technieken, tips en trics van de demo-teams. Maak gebruik van de ideale gelegenheid om te netwerken en zakelijke contacten te leggen. Verzamel informatie over nieuwe trends en profiteer van de mooie aanbiedingen. Kortom: aan dynamiek geen gebrek!

De voorbereidingen zijn in volle gang om van Beauty Trade Special op 7, 8 en 9 april weer een succes te maken. Beauty Trade Special legt de lat hoog en daarom tref je op de bruisende beursvloer uitsluitend vooraanstaande leveranciers, uiteenlopende topmerken en hoogwaardige producten aan. Maar er is meer! Laat je inspireren en verrassen door innovatieve startende ondernemers en de vele creatieve nieuwkomers. Het aanbod is groot en enorm divers. Nog niet eerder waren er zoveel exposanten. Dit wil je niet missen!

Voor ieder wat wils

Op de beursvloer vind je verschillende pleinen, zodat je gemakkelijk inhoudelijk relevante informatie vindt en vakgenoten tegenkomt. Wie een rondje loopt over de beursvloer komt daar het Men Square tegen. Houd jij je bezig met huidverzorging voor mannen? Dan mag een bezoekje aan dit plein niet ontbreken op je to-do-lijstje voor de beurs. Op dit plein vind je werkelijk alles op dit gebied overzichtelijk bij elkaar. Daarnaast is er is een aparte ruimte ingericht voor natuurcosmetica: de Beauty Garden. Werk je als make-up artist of visagist? Dan is voor jou het kleurrijke Make-up Plein the place to be.

Je komt ogen tekort!

Andere beursbezoekers waren al laaiend enthousiast. Zo zei één van de schoonheidsspecialisten die vorige editie de beurs bezocht het volgende: “Geweldige beurs en het zag er zeer professioneel uit. Ook uit de beursvloer sprak echt kwaliteit. Prima leveranciers, goed advies, aansprekende demonstraties en mooie aanbiedingen.” De ene beurs is immers de andere niet. Wat de beursvloer van Beauty Trade Special zo bijzonder maakt, is dat er allerlei inspirerende demo’s worden gegeven en dat er heel veel te beleven valt. Ook de aankleding is overweldigend. Zo maak je op een ontspannen en bijzondere manier kennis met de nieuwste technieken, de laatste productinnovaties en de meest actuele apparatuur.

Sla je slag

Veel leveranciers hebben tijdens Beauty Trade Special aantrekkelijke aanbiedingen die alleen tijdens de beurs geldig zijn. Dus wil je slim inkopen voor een succesvol voorjaar? Dan is dit de ideale gelegenheid! Naast een bruisende beursvloer die zich uitstrekt over drie hallen en maar liefst 25.000 m2 beautybeleving vind je in de Jaarbeurs Utrecht ruim 200 enthousiaste standhouders en de vier speciale beauty kennistheaters. Bovendien strijden de diverse standhouders mee in de verkiezing van de Professional Beauty Products of the Year! Kortom: een evenement dat je niet mag missen! Je bent dan ook van harte uitgenodigd om de beursvloer van Beauty Trade Special te betreden. 

0

Reacties


Gerelateerde artikelen