Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

De nieuwe BOWIE IPL is een krachtig watergekoeld IPL systeem met een werkvermogen tot 50 Joule per cm2. Het systeem is voorzien van alle mogelijkheden, zoals variabele pulsdosering, instelbare pulsreeksen, snelle pulsrepetitie.

Het systeem werkt met extreem lage kosten per puls. De BOWIE IPL wordt gebruikt voor definief ontharen bij alle huidtypes en haarsoorten.

Het apparaat  kan ook worden gebruikt voor behandeling van Couperose, Acne en Pigmentatie en Skin-rejuvenation. De nieuwe BOWIE IPL is voorzien van het noodzakelijke medische CE merk.

Het apparaat heeft een full colour touchscreen, met stappen-menu in de Nederlandse taal. Bowie Medical staat garant voor volledige service en garantie bij dit apparaat.

Bij het apparaat ontvangt u een marketingpakket met patiëntfolders, posters en advertentiemateriaal. Bij deze nieuwe IPL geeft Bowie Medical een professionele inscholing, waarin u leert veilig en effectief met deze IPL te werken.

 

BOWIE IPL: EASY-RENT CONCEPT
Dankzij het EASY-RENT concept kunt u nu probleemloos, zonder ook maar een enkel risico, starten met IPL behandelingen in uw salon. Nu is de aanschaf van een IPL apparaat zonder financiële risico’s mogelijk voor elke salon.

De BOWIE IPL is binnen het Easy Rent Concept te huur voor slechts € 13,- per dag. Voor dit kleine bedrag heeft u de apparatuur 31 dagen per maand, 24 uur per dag continu in uw salon

De huur is per maand opzegbaar. U betaalt geen extra flitskosten of andere bijkomstigheden. Gewoon huren per maand voor een vast bedrag, zonder bijkomende verplichtingen of kosten.

Als u na enige tijd besluit de apparatuur te kopen (aanschaf prijs € 11.500,-), mag u alle betaalde huur in mindering brengen op uw aankoop. De inbegrepen service en garantie zorgen voor extra zekerheid.

Vraag om een demonstratie of proefbehandeling en start snel met IPL!

Comments


Gerelateerde artikelen