Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Op de eerste beursdag van Beauty Trade special, 7 maart 2015, zijn de drie winnaars van de Beauty Press Innovation Award bekend gemaakt. De persjury beoordeelde bijna 40 beursnoviteiten en keek daarbij naar innovatie, uitstraling, presentatie en de toepasbaarheid in de salon of thuis. De eerste prijs is voor Redness Corrector van Medik8, de tweede prijs ging naar Body Strategist Patch van Comfort Zone en de derde prijs was voor Mild Exfoliator van Neoderma. Bekijk ze hieronder en vraag meteen meer informatie aan.

Redness Corrector van Medik8

Redness Corrector van Medik8 is een product dat alle zes vormen van roodheid aanpakt en direct dekking geeft van roodheid. Verder elimineert Redness Corrector alle stoffen die irriterend werken op de huid en zorgt het ervoor dat roodheid langdurig wegblijft. De jury over Redness Corrector: “Een direct werkend product op roodheid van de huid. De uitleg is helder, goed met veel kennis van ingrediënten. Simpel, doeltreffend en mooi vormgegeven.” Bekijk de uitreiking van de Beauty Press Innovation Award aan Hans Bolder van Medik8 en zijn team. Vraag informatie aan »

Body Strategist Patch van Comfort Zone

Deze cosmetische patch van Comfort Zone heeft een drainerende, remodellerende en verstevigende werking, die 24 uur actief werkt. De patch geeft resultaat op allerlei soorten cellulite en is ideaal voor zowel de intensieve fase om aan cellulite te werken, maar ook voor de fase voor het behouden van het resultaat en het onderhouden. De jury over Body Strategist Patch: “Gebruiksgemak, de patch is niet zichtbaar, makkelijk door de consument te begrijpen en een originele oplossing voor een herkenbaar probleem van veel vrouwen. Ook gedegen onderzoek en uitleg van een nieuwe vetcel, de beige vetcel, die een andere aanpak vereist dan de bekende vetcellen.” Bekijk hieronder het filmpje van de uitreiking van de prijs. Vraag informatie aan »

Mild Exfoliator van Neoderma

Deze enzymatische peeling verwijdert niet alleen dode huidcellen, maar verzacht ook de huid, is vol van structuur en bevat zeer krachtige anti-aging werkstoffen. De exfoliator verandert tijdens het masseren van een gel in een oliesubstantie. De jury over de Mild Exfoliator: “Een exfoliator die veilig en praktisch is. Zit boordevol anti-aging werkstoffen en dus een heerlijke toevoeging voor de iets oudere huid. Omdat de gel tijdens het inmasseren van structuur verandert, is dit product heel bijzonder. Voelt ook uitermate zacht voor een exfoliator.” Kijk in het filmpje hoe het team van Neoderma de prijs in ontvangst neemt. Vraag informatie aan »

De juryrondes zijn in twee fasen uitgevoerd. Op 19 februari vond de eerste juryronde plaats en maakte de persjury een top 10 uit alle ingezonden producten. De tweede juryronde vond plaats tijdens de eerste beursdag waarbij de jury een ronde maakte langs de top 10, en ter plekke uitleg kreeg over het product en de toepasbaarheid. De Beauty Press Innovation Award werd voor de achtste keer georganiseerd.

Comments


Gerelateerde artikelen