Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Wanneer ik ’s avonds thuis kom na een drukke dag bij klanten, neem ik te weinig tijd voor mezelf en is mijn avondroutine altijd heel compact. Ik start met het reinigen van mijn gezicht met Essential Milk en Lotion, nadien breng ik de oogverzorging voor de nacht van Timexpert Rides aan, de dagcrème van Timexpert SRNS erover en voor mijn hals gebruik ik de crème van Timexpert Lift(In). Dit is een absolute topper!

Suzanne

Één keer per week neem ik de tijd om mezelf in de watten te leggen en geniet ik er ontzettend van. Dan start ik met het reinigen van mijn gelaat met Essential Milk. Ik stap in de douche en gebruik 365 Soft Scrub, een zachte en schuimige scrub en voor mijn lichaam wissel ik af tussen Green Soul Scrub en de Cinnamon & Ginger Scrub. Dit product is mijn favoriet omdat hij net wat grover van structuur is en zuinig in gebruik. Na het douchen smeer ik me in met de Bodycream GNG. De geur is heerlijk, maar het belangrijkste is dat hij niet plakkerig blijft. Nadien ga ik verder met mijn gezicht, ik tonifieer het met de Essential Lotion en gebruik de nachtverzorging van Timexpert Rides, een anti-rimpelbehandeling. Deze breng ik dikker aan en met een CUPPING massage masseer ik het product in. Vervolgens breng ik Timexpert Night Success aan, een masker met milde peeling voor de nacht. Zeer gemakkelijk in gebruik. Je ziet het niet zitten en hoeft het er ’s avonds niet meer af te halen. Ik sluit af met mijn favoriet en dat is de Timexpert Lift(In) hals crème.

Dit ene momentje voor mezelf is zo fijn, even genieten en alles loslaten. Ik zou dan ook aan iedereen adviseren om dit minimaal één keer per week te proberen in te plannen. Kaarsje erbij, heerlijk muziekje op, en lekker ontspannen.

Liefs, Suzanne

“Happiness is the secret to all beauty, there is no beauty without happiness”

@suzannegermainedecapuccini

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen