Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De consument wordt mondiger, haar mening wordt sterker, verwachtingen stijgen ten aanzien van beautysalons. De salons die hier goed op inspelen, verdienen een podium. Zowel richting andere salons als richting de consument. Een volledig transparant podium dat laat zien hoe populair ze zijn onder hun klanten. De ultieme recensie; klanten die jou het hart onder de riem steken middels hun stem. Zoals je gewend bent van Beautyspot.nl verloopt de Beautysalon Top 100 online, en daardoor zijn resultaten transparant en meetbaar. Deze vier salons hebben zich aangemeld, vertellen waarom ze meedoen en waarom hun salon in de Beautysalon Top 100 thuishoort.

Charelle de Lange, Beauty by Charelle in Schiedam:

Ik doe mee aan de Beautysalon Top 100, omdat ik graag meer naamsbekendheid wil voor mijn salon. Ik ben nu bijna 3 jaar bezig met mijn eigen salon en merk dat het aantal klanten nu iets blijft hangen. Het is soms lastig om nieuwe klanten te werven. Ik vind dit daarom zelf een erg mooie gelegenheid om mijn salon meer op de kaart te zetten met mogelijk een goede plek in deze Top 100. Ik heb passie voor dit vak en ben elke dag blij dat ik dit werk kan en mag doen.

Mijn salon zou moet winnen, omdat ik iemand ben die goed luistert naar de wensen van de klant. Ik vind het persoonlijk erg belangrijk dat de klanten zich op hun gemak voelen en dat er een behandeling wordt gegeven die echt bij hun huid past en waar de klanten zich goed bij voelen. Vandaar dat ik ook verschillende (gelaats)behandelingen en producten aanbiedt. Maar ook behandelingen die alleen met wimpers, voeten of lichaam te maken hebben. Hierdoor is er vaak voor elke klant wel een passende behandeling te vinden.

Irene de Wit en Els Schwering, The Beauty Factory by Studio Els in Delden:

Wij doen mee omdat het ons een uitgelezen kans lijkt om onze salon in het zonnetje te zetten. We horen vele positieve reacties van onze klanten, maar zouden door deelname meer mensen willen overtuigen van onze prachtige salon waar al meer dan 40 jaar kennis en ervaring in zit.

Onze salon moet winnen, omdat wij deze in november in een nieuw jasje gestoken hebben onder de nieuwe naam The Beauty Factory. De salon heette voorheen Studio Els “Huisverbetering”. De zoons van Els hebben de zaak overgenomen en haar schoondochter Irene heeft zich om laten scholen tot schoonheidsspecialist. We zijn nu hard op weg zijn om de salon ook bij het jongere publiek in de regio Twente weer op de kaart te zetten. Naast de normale schoonheidsbehandelingen kan men bij ons terecht voor PMU, gespecialiseerde massages, pedicurebehandelingen en visagieworkshops.

Jessica van den Bosch, Body Line te Gouda:

Wij doen mee aan de Beautysalon Top 100, omdat het een positieve en leuke manier is om je cliënten bij je salon te betrekken. Wij leveren graag goed werk en merken dat cliënten hun waardering laten blijken door bijvoorbeeld een leuk stukje op de website, een bloemetje of een mooie kaart. Altijd fijn als je gewaardeerd wordt!

Nu zijn wij ook een schoonheidssalon met een zeer gespecialiseerd team van 6 schoonheidsspecialisten. Een team dat prima samenwerkt in een prettige sfeer. Die goede sfeer proeven onze cliënten al bij binnenkomst. Ons doel is huidverbetering. Dat houdt in dat wij luisteren naar wat de cliënt als probleem beschouwd. Wij spannen ons dan samen met de cliënt in om dit probleem, of het nu overbeharing, acné of huidveroudering is, te verbeteren en zo mogelijk op te lossen. Wij laten de cliënt stralen door de juiste verzorging en daarom zouden wij moeten winnen.

Karin Breugelmans, Elements Cosmetics in Waarland:

Ik doe mee aan de Beautysalon Top 100 omdat ik het een ontzettend leuk initiatief vindt; het is een publieksprijs. Dat is voor mij namelijk het belangrijkste, dat mijn cliënten blij zijn met hun stralende, gezonde huid en ontspannen gevoel. Of aromakundig en geïnspireerd naar huis gaan na het volgen van een aromacursus bij mij. Ik wil graag laten zien dat ik een professionele en veelzijdige vakvrouw ben. En het is voor mij persoonlijk een uitdaging om buiten mijn comfortzone te gaan, en mijn hoofd boven het maaiveld uit te steken.

Mijn salon Elements Cosmetics moet winnen omdat ik de ‘gewone’ maar professionele huidexpert ben die vol passie werkt in haar ambacht om al haar cliënten stralend mooi te laten zijn en te ontstressen. En dat op een moderne manier en met de lekkerste behandelingen, professionele producten, extra dermatologisch geschoold en op natuurlijke wijze. Goede huidverzorging is namelijk voor iedereen belangrijk en preventie is het beste anti-aging middel, dat geef ik al mijn cliënten mee. Iedere cliënt laat ik effectieve huidverzorging en intense ontspanning ervaren, Elements Cosmetics is ‘gewoon’ bijzonder ;-).

Dit artikel is geschreven door Sophie Spanjer

1+

Reacties


Gerelateerde artikelen