Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Van visagie je vak maken? Dat is de droom van veel beauty liefhebbers. De Wellness Academie biedt je de mogelijkheid om deze droom waar te maken. Hier kun je binnenkort starten met een cursus visagie, die als basis dient voor een professionele carrière binnen dit boeiende vakgebied. Kom kennismaken met deze cursus, je docente en de Wellness Academie; op 11 februari wordt er een info-avond gehouden aan de Naritaweg 12 in Amsterdam (19:00 -21:00). Je bent van harte welkom!

Waarom visagiste een droombaan is?
Een baan als visagiste biedt veel leuke en creatieve uitdagingen binnen een bijzondere werksfeer. Zou het bijvoorbeeld niet fantastisch zijn om de make-up voor een catwalk show te mogen verzorgen? Of de make-up van bekende presentatrices of actrices? Het verzorgen van bruidsmake-up is ook een spannende uitdaging. Je speelt een belangrijke rol op een van de mooiste dagen uit een mensenleven. Bij elke feestelijke gelegenheid mag mooie make-up niet ontbreken. Je werkt dus altijd binnen een leuke en inspirerende sfeer. Is visagiste ook jouw droombaan, maar er dan werk van!

Cursus Visagie van de Wellness Academie
Op 4 april 2015 gaat er weer een nieuwe cursus visagie van de Wellness Academie van start in Amsterdam. Tijdens deze cursus maak je kennis met alle facetten van het vak, waaronder basiskennis van de huid, huidreiniging en -verzorging en productenleer. Deze kennis is nodig als fundament om vervolgens op verantwoorde en professionele wijze in de weer te gaan met make-up. Je leert op praktische wijze de basis make-up technieken uit te voeren, denk aan camouflage- en foundationtechnieken, highlighten en fixeren. Ook de ideale wenkbrauwvormen creëren en het aanbrengen van oog- en lipmake-up komt aan de orde.

De mooiste looks creëren
Met deze stevige basis aan make-up technieken zul je al mooie make-up looks kunnen creëren. Je krijgt tijdens de cursus de mogelijkheid om zelf aan de slag te gaan met looks als naturel make-up, dag- en avondmake-up, zonnemake-up en feestmake-up. De mooiste smokey eyes maken? Na deze cursus is deze taak helemaal voor jou weggelegd. Doordat de cursus in kleine groepjes wordt gegeven kun je rekenen op een intensieve en betrokken begeleiding van je docente; een echte professional binnen de visagiewereld. Ze wordt vanwege haar grote talent gecoacht door bekende merken als Lancôme, Chanel, Givenchy en Dior.

Cursus visagie volgen
Loop je helemaal warm voor een carrière al visagiste? Volg dan de cursus visagie van de Wellness Academie. Een carrière als visagiste biedt veel mooie toekomstperspectieven. Je kunt o.a. aan de slag in schoonheidssalons, bij modehuizen, in hotels, kuuroorden en bij kappers. Of je kunt een carrière starten als zelfstandige visagiste. De Wellness Academie helpt je graag met het opbouwen van jouw carrière. Een groot voordeel van deze cursus visagie is dat je geen materialen of producten hoeft aan te schaffen, alles is gratis voorhanden. Dit betekent een besparing van tussen de € 200 en € 600 op je leskosten. Schrijf je op tijd in; de plaatsen zijn beperkt!

Comments


Gerelateerde artikelen