Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Mooi voor de dag komen; hoe doe je dat? Je leert het tijdens de cursus stijlconsulente van de Wellness Academie. Houd je van mode en make-up? Heb je een creatieve instelling? En wil je tevens een belangrijke bijdrage leveren aan het welzijn van mensen? Dan zul je uit het beroep van stijlconsulente veel voldoening halen. Als stijlconsulente kun je veel betekenen voor mensen.

Veel mensen zijn ontevreden over hun uiterlijk
Het is jammer dat veel mensen ontevreden zijn over hun uiterlijk, want deze ontevredenheid kan voor onnodige belemmeringen zorgen in het dagelijkse leven; gebrek aan zelfvertrouwen, negatieve gedachten, problemen in de interactie met andere mensen etc. Deze ontevredenheid is nergens voor nodig, want schoonheid kent vele vormen. Zou jij graag deze mensen als professionele stijlconsulente willen bijstaan? Leer dan tijdens de cursus stijlconsulente hoe je mensen kunt helpen om hun eigen stijl te ontdekken, waarmee ze zich weer prettig voelen.

Stijl is heel persoonlijk
De media overspoelt ons met beelden van mooie mensen en echte stijliconen, maar wat bij de een mooi staat, hoeft niet per definitie ook mooi te zijn bij een ander. Stijl is iets heel persoonlijks. Veel mensen hebben, onder meer door de enorme keuze aan kleding, kleuren en make-up stijlen, moeite met het definiëren van hun eigen stijl. Er zijn allerlei factoren die van invloed zijn op wat bij iemand past; denk aan persoonlijkheid, figuurtype, gezichtsvorm, maten en verhoudingen, huidskleur, oogkleur etc. Niet vreemd dat mensen hier wel wat hulp bij kunnen gebruiken van iemand die hier oog voor heeft!

Cursus stijlconsulente
Je leert tijdens de cursus stijlconsulente hoe je op praktische wijze een compleet stijladvies kunt geven. Je leert om te werken met analysemethodes voor het bepalen van het figuurtype, gezichtsvorm, maten en verhoudingen en kledingpersoonlijkheid. De volgende stap is het leren geven van de juiste adviezen voor elk individu op het gebied van kleding, kleuren, accessoires, make-up, kapsels, merken etc. Ook ga je aan de slag met camouflagetrucs. Na afloop ontvang je een certificaat stijlconsulente. Je kunt hiermee aan de slag in modezaken, schoonheidssalons en kapsalons of als zelfstandige stijlconsulente. Het is ook een ideale aanvulling op je diensten als schoonheidsspecialiste, kapster of visagiste.

Inschrijvingen cursus stijlconsulente
De inschrijvingen voor de cursus stijlconsulente van de Wellness Academie zijn geopend! De cursus vindt plaats op 16 en 17 mei 2015 van 10:00 tot 17:00 aan de vestiging van de Wellness Academie in Hasselt op korte afstand van Maastricht. De cursusgroepen worden bewust klein gehouden, zodat ervoor elke cursist voldoende persoonlijke aandacht is. Schrijf je op tijd in, zodat je verzekerd bent van een plaats! 

Comments


Gerelateerde artikelen