Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Bied jij al lichaamspakkingen aan in je schoonheidssalon? Als schoonheidsspecialiste kun je je klanten op en top verwennen. Het geeft veel voldoening om mensen weer met hernieuwde energie en met een positiever zelfbeeld je salon uit te zien wandelen. Met het aanbieden van lichaamspakkingen kun je dit effect vergroten. Volg een cursus lichaamspakkingen aan de Wellness Academie!

Lichaamspakkingen weer terug op de kaart
Een aantal jaar geleden werden lichaamspakkingen weer herontdekt als een intens ontspannend en verzorgend beautyritueel. Een nieuw fenomeen? Nee, dat niet, want al eeuwen geleden voerden mensen al lichaamspakkingen uit om de gezondheid en schoonheid te bevorderen. Er bestaan oude grottekeningen die tonen dat mensen al lang geleden kruiden gebruikten om het lichaam mee te bedekken. Dit ritueel staat nu in moderne vorm weer terug op de kaart binnen de beauty- en wellness wereld!

Speel in op de trend van lichaamspakkingen
Speel in op deze trend om je bestaande klanten een extra verwennerij aan te bieden en om nieuwe klanten te verleiden om kennis te maken met jouw diensten als schoonheidsspecialiste. Het is voor iedere zelfstandige schoonheidsspecialiste belangrijk om in beweging te blijven door bijscholingen te volgen en je diensten uit te breiden, zodat je je klanten kunt blijven verrassen. Ook voor beginnende schoonheidsspecialisten is het een goede tip om een bijscholing lichaamspakkingen te volgen. Hoe breder je aanbod aan diensten, hoe interessanter je bent voor potentiële werkgevers.

Al bekend met de weldaad van lichaamspakkingen?
Lichaamspakkingen bieden je klant een heerlijk moment van ontspanning, terwijl je tegelijkertijd de huid intens verzorgt. Voor het aanbrengen van een lichaamspakking ga je eerst het huidtype van je klant bepalen om daar de behandeling op af te stemmen. Vervolgens bereid je de huid voor door de huid te reinigen en eventueel te scrubben. Daarna volgt het aanbrengen van de pakking. Er bestaan verschillende soorten lichaamspakkingen. Tijdens deze cursus leer je alles over verstevigende lichaamspakkingen, hot chocolate pakkingen, honingpakkingen en Dode Zee modderpakkingen. Je leert om van A tot Z lichaamspakkingen te geven!

Cursus lichaamspakkingen van de Wellness Academie
De cursus lichaamspakkingen van de Wellness Academie is een voordelige cursus zonder bijkomende kosten. Het is een groot voordeel dat je zelf geen producten of materialen hoeft aan te schaffen. Dit betekent meteen een fikse besparing van tussen de € 100 en € 200 op de leskosten. Je krijgt les van een ervaren en toegewijde docente. De cursus lichaamspakkingen wordt gegeven aan de vestiging in Hasselt, dicht bij Maastricht, op 11 juli 2015 van 10:00 tot 17:00. We hopen je op deze dag te mogen verwelkomen op de Wellness Academie! (Het is ook mogelijk om deze cursus op afspraak in privévorm te volgen)

Comments


Gerelateerde artikelen