Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De eendaagse cursus haar-hoofdhuid-nekmassage is een groot succes! Schrijf je snel in voor de cursus op 26 november 2018.

In veel kapsalons is een ontspannende haar- en hoofdhuidmassage al een vast onderdeel tijdens of na het wassen van het haar. Niet voor niets, want een hoofdmassage werkt niet alleen uitermate ontspannend, maar stimuleert en verfrist ook de geest. Pijnlijke spieren, stijfheid en spanningen, het zit vooral in het gebied rondom de nek en de schouders. Een haar-, hoofdhuid- en nekmassage kan dan uitkomst bieden!

U-Consultancy biedt een eendaagse cursus haar-hoofdhuid-nekmassage, waarin je alle technieken leert om de spanning in het betreffende gebied weg te nemen. Tijdens de cursus leer je de spieren te ontspannen, waardoor de nek en de schouders soepeler worden en spanningshoofdpijn en stress tegengaan. Deze massage is een mooie aanvulling op de bestaande behandelingen binnen je salon en een extra service voor je klanten.

De kosten voor de eendaagse cursus bedragen voor cursisten die de basisopleiding dermatologie hebben gevolgd € 145,00 (btw-vrij) en voor niet-cursisten € 165,00 (btw-vrij). Voor de cursus heb je geen model nodig en koffie en/of thee en lunch zijn inbegrepen. De cursus wordt gegeven in kleine groepen, zodat je verzekerd bent van persoonlijke aandacht en begeleiding.

Wil jij ook graag je bestaande dienstenpakket uitbreiden en je klanten iets extra's geven? Geef je dan op! Meer informatie en het inschrijfformulier vind je op de website. Bellen kan natuurlijk ook, via telefoonnummer +31 (0)30 6044170.

Comments


Gerelateerde artikelen