Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Is het jouw voornemen om dit jaar gelnagels te leren zetten? Dan kun je dit voornemen deze maand nog in de praktijk brengen. Eind januari gaat er een nieuwe cursus nagelstyling gelnagels van start aan de Wellness Academie in Amsterdam en in februari start de cursus in Rotterdam. Tijdens deze korte maar intensieve cursus leer je om professioneel met gelnagels aan de slag te gaan.

Nagelstyliste worden?
Je bent een echte beauty fanaat, je bent op zoek naar een vak waarin je je creativiteit kwijt kunt en je vindt het heerlijk om met mensen te werken? Je honger naar nieuwe nagelstyling ideeën is niet te stillen en je nieuwsgierigheid naar nieuwe trends en technieken is niet aan banden te leggen? Kun je thuis uren bezig zijn met het uitproberen van de mooiste nagelstyling concepten en ga je niet zonder perfect gestijlde nagels de deur uit? Dan is het tijd om van deze passie je beroep te maken. Waarom niet? Gandhi zei ooit: ´Als je doet wat je leuk vindt, hoef je nooit te werken!’

Nagelstyliste; een beroep met toekomst
Een andere goede reden om nagelstyliste te worden is dat het een vak met toekomst is. Steeds meer dames vinden de weg naar de nagelstyliste; het is gemakkelijk en het eindresultaat is thuis niet te evenaren. Mooi gestijlde nagels zijn het visitekaartje van iedere vrouw. Het zet de puntjes op de ´i´ van de totale look. Ook op de catwalks tijdens de shows van de grote namen in de modewereld wordt steeds uitgebreider aandacht besteed aan nagelstyling en gelnagels. Hier worden de trends gezet die vervolgens het grote publiek bereiken, waardoor veel dames naar het nagelsalon snellen.

Cursus nagelstyling gelnagels
Bij de Wellness Academie ben je aan het juiste adres voor een goede start van je carrière als professionele nagelstyliste. Hier kun je de cursus nagelstyling gelnagels volgen, zowel in Amsterdam als Rotterdam. Het gaat om een basiscursus waarin je op snelle en praktische wijze leert om professioneel kunstnagels te plaatsen, te bewerken en te verwijderen. Je leert ook om te werken met nagelverlengingen met tips en sjablonen. De cursus wordt gegeven door een ervaren vakspecialiste die al jaren op professionele basis werkzaam is binnen de nagelstyling. Na deze cursus kun je verder studeren tot Allround Nagelstyliste.

Voordelen Wellness Academie
Een groot voordeel van de cursus nagelstyliste gelnagels van de Wellness Academie is dat je zelf geen materialen hoeft aan te schaffen. Dit betekent dat je tussen de € 200 en € 600 bespaart op de leskosten. Je betaalt enkel een kleine bijdrage van € 35 voor de producten, die je uiteraard na afloop mee naar huis mag nemen. Verder wordt de cursus gegeven in kleine groepjes, waardoor je kunt rekenen op een intensieve begeleiding door de docente. De cursus nagelstyling gelnagels in Amsterdam gaat op 31 januari 2015 van start. De cursus in Rotterdam start op 28 februari 2015. Schrijf je snel in voordat de cursus vol is!

Reacties


Gerelateerde artikelen