Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Al ooit van Gelish gehoord? Het is dé innovatie op het gebied van nagelstyling. Groei mee met de nieuwe ontwikkelingen binnen de nagelstylingbranche en volg de cursus Gelish van de Wellness Academie. Het maakt niet uit of je voor de eerste keer met nagelstyling aan de slag gaat of dat je al een professionele nagelstyliste bent; de cursus Gelish is voor iedereen die van nagelstyling houdt!

Blijf innoveren!
Gelish Soak Off Gel is een innovatief nagelstyling product waarmee je prachtige resultaten kunt bereiken! Bestaande nagelstylistes kunnen met deze nieuwe werkwijze en nieuwe producten op een ideale manier hun klanten verrassen. De cursus Gelish biedt je de mogelijkheid om je bestaande manicure- en pedicurebehandelingen uit te breiden. Het is bijvoorbeeld een leuke extra dienst naast het verzorgen van acryl- of gelnagels.

Waarom is Gelish zo bijzonder?
Wat de Gelish Soak Off gel zo bijzonder maakt, is dat het de eigenschappen van gel combineert met die van nagellak. Gelish is bovendien verkrijgbaar in veel kleuren. De Gelish Soak Off gel geeft de nagels een natuurlijke uitstraling. Het product wordt dun aangebracht op de natuurlijke nagel of op de kunstnagel en wordt daarna uitgehard met een professionele UV- of LED-lamp. Hoewel Gelish wordt aangebracht als nagellak heeft het wel de stevigheid en duurzaamheid van gel. Het blijft tussen de twee tot vier weken mooi zitten.

Voordelen Gelish voor nagelstylistes
Een voordeel voor nagelstylistes is dat je met Gelish behandelingen in een korte tijd meer klanten kunt bedienen. Je kunt elke klant voorzien van mooie gekleurde nagels zonder dat je hiervoor extra hoeft te vijlen of te frezen. Je hebt bij het aanbrengen van Gelish niet zoals bij nagellak te maken met een lange droogtijd; je hardt Gelish snel uit onder een UV- of LED-lamp. Je zult met Gelish ook een nieuwe doelgroep aan kunnen spreken, namelijk klanten die geen acryl- of gelnagels willen, maar die wel nagellak dragen. Gewone nagellak blijft maar enkele dagen mooi zitten, Gelish blijft daarentegen weken mooi.

Praktische cursus Gelish
De cursus Gelish van de Wellness Academie is een praktische cursus waarin je de nagels leert verzorgen en voorbereiden op de Gelish producten. Daarna leer je de basistechnieken Gelish. Je leert om de Gelish producten aan te brengen, uit te harden onder een professionele UV- of LED-lamp, bij te werken en te verwijderen. Ook leer je om een French manicure uit te voeren met Gelish Soak Off gel. Dit alles onder de begeleiding van een ervaren docente.

Schrijf je in voor de cursus Gelish
De cursus Gelish basis zal plaatsvinden op 31 mei 2015 (van 10:00 tot 17:00) op de vestiging van de Wellness Academie in Hasselt, vlakbij Maastricht. Je hoeft voor het volgen van deze cursus geen materialen aan te kopen; alles is voorhanden tijdens de lessen. Na afloop van de cursus ontvang je een certificaat. Schrijf je snel in, want de plaatsen zijn beperkt. Vervolgens kun je je nog verder verdiepen in Gelish door ook de cursus Gelish voor gevorderden te volgen.

Comments


Gerelateerde artikelen