Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Wil je ook graag de rijke traditie en de weldaad van de ayurvedische massage uit India ontdekken? Grijp dan nu je kans en volg op 30 en 31 mei 2015 de cursus ayurvedische massage aan de Wellness Academie. De cursus wordt gegeven op onze hoofdvestiging in Hasselt, vlakbij Maastricht! Ontdek hier wat deze cursus je te bieden heeft.

Terug in evenwicht met ayurveda
Onder ‘evenwicht’ verstaan we harmonie tussen lichaam en geest. Dit is de basisvoorwaarde voor een goede gezondheid. Westerlingen zijn vaak te veel met hun hoofd bezig en vergeten hun geest rust te gunnen en hun lichaam zo nu en dan te verwennen. Met ayurvedische massages kun je dit probleem verhelpen en inspringen op deze ongezonde gewoonte binnen onze huidige maatschappij. Je kunt mensen bewust maken van hun levensstijl en hier de perfecte oplossing voor bieden!

Maak kennis met ayurveda
De ayurvedische massage vormt een onderdeel van een eeuwenoude gezondheidsleer uit India die de ayurveda wordt genoemd. ‘Ayurveda’ is Sanskriet voor ‘kennis van het leven’. De ayurveda is gericht op de totale gezondheid van lichaam en geest. Het is een uitgebreid systeem dat bestaat uit medische voorschriften en praktische handelingen, waaronder massagebehandelingen. Tijdens de cursus ayurvedische massage maak je kennis met de grondbeginselen van de ayurveda, waaronder met de drie dosha’s Vata (ether, lucht), Pitta (vuur) en Kapha (water, aarde) die in harmonie dienen te zijn.

De ayurvedische massage leren
Met een goede basiskennis van de ayurveda zullen vervolgens de ayurvedische massages die je leert nog beter tot hun recht komen. Tijdens deze cursus ga je aan de slag met het in de vingers krijgen van twee soorten ayurvedische massages. Voor een kalmerend effect leer je de zachte sattvische massage en voor een verkwikkend effect leer je de rajasieke massage. Er wordt bij deze massages ook veel gewerkt met natuurlijke oliën die zorgvuldig worden uitgekozen om het gewenste effect te versterken.

Les binnen een prettige sfeer
De massagecursussen van de Wellness Academie worden gegeven binnen een prettige en ontspannen sfeer. Het aantal inschrijvingen is daarom per cursus beperkt, zodat we kunnen garanderen dat er voor elke cursist voldoende persoonlijke aandacht is. Binnen deze ambiance zul je alles nog beter en sneller oppikken en veel ruimte krijgen om uitgebreid de massages te oefenen. Na afloop ontvang je een certificaat en ben je in staat om zelfstandig complete ayurvedische massage te geven.

Inschrijven cursus ayurvedische massage
De cursus ayurvedische massage van de Wellness Academie wordt gegeven op 30 en 31 mei 2015 van 10:00 tot 18:00 in Hasselt. Er zijn nog maar enkele plaatsen vrij, dus ben er snel bij. Je kunt je gemakkelijk online inschrijven via onze website. We hopen je snel te mogen verwelkomen bij de Wellness Academie!

Comments


Gerelateerde artikelen