Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Veilig schoonheidsbehandelingen leren geven? Als schoonheidsspecialiste of wellness therapeut draag je een grote verantwoordelijkheid. Je werkt immers direct met mensen. Het is daarom fundamenteel dat je leert om op veilige en verantwoorde wijze je behandelingen uit te voeren. Kennis van anatomie, pathologie en fysiologie is hiervoor essentieel. Daarom kun je bij de Wellness Academie ook een cursus anatomie, pathologie en fysiologie volgen.

Gezondheid staat voorop!
Tijdens de cursus anatomie, pathologie en fysiologie leer je alles over de opbouw en werking van het menselijk lichaam. Ook veelvoorkomende aandoeningen komen aan bod. Het is fundamenteel dat je weet in welke gevallen jouw schoonheidsbehandelingen, massages of therapieën wel of niet aangewezen zijn. De gezondheid en het welzijn van je klanten dienen altijd voorop te staan.

Theorie in een praktisch jasje
Vanzelfsprekend ga je als aankomende schoonheidsspecialiste of wellness therapeut het liefst zoveel mogelijk praktisch aan de slag om de behandelwijzen en technieken die bij je vak horen meester te worden. Toch is deze theoretische kennis van het menselijk lichaam onmisbaar. Het voordeel van de Cursus Anatomie, Pathologie & Fysiologie van de Wellness Academie is dat de cursus specifiek gericht is op professionals en studenten binnen de schoonheids- en wellnessbranche. Je kunt rekenen op voorbeelden van veelvoorkomende situaties die je binnen jouw vakgebied zult tegenkomen. Kortom; een theoretische cursus in een praktisch jasje!

Vertrouwen en kwaliteit
Na het volgen van een cursus anatomie, pathologie en fysiologie zul je je klanten schoonheidsbehandelingen en/of wellnessbehandelingen kunnen geven van een optimale kwaliteit. Je leert alles over de voorwaarden voor het geven van een veilige behandeling met aandacht voor gezondheid, een veilige werkomgeving, hygiëne op de werkvloer, kennis van materialen etc. Ook ergonomie voor je eigen gezondheid en welzijn tijdens het geven van de behandelingen komt aan de orde. Door de opgedane kennis op de juiste wijze in de praktijk te brengen zul je nog meer vertrouwen wekken. Je weet waar je mee bezig bent! Klanten geven hun lichaam over aan jouw handen; vertrouwen in jouw kennis en kunde is daarom heel belangrijk!

Cursus anatomie, pathologie & fysiologie
Geïnteresseerd in een cursus anatomie, pathologie & fysiologie? Schrijf je dan in voor de cursus op 28 en 29 maart 2015 van 10:00 tot 17.00. De cursus wordt gegeven in de vestiging van de Wellness Academie aan de Antony Duyklaan 5-7 te Rotterdam. Je kunt ook in Amsterdam terecht voor deze cursus. De cursus anatomie, pathologie en fysiologie in Amsterdam vindt plaats op 6 en 7 juni 2015 van 10:00 tot 17:00 (Naritaweg 12). Je kunt je hier inschrijven voor een van deze cursussen. Ben er op tijd bij, want de inschrijvingen zijn beperkt! 

Comments


Gerelateerde artikelen