Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Germaine de Capuccini stelt de nieuwe seizoenscollectie make-up voor de herfst/winter voor: CUMARU. Een collectie voor een vrouw die trouw is aan zichzelf en een zeer waardevolle aantrekkingskracht heeft, haar eenvoud. Een exotische, diepe en intrigerende schoonheid.

Een make-upcollectie die natuurlijkheid en lichtheid combineert met het meest selectieve en exquisiete. Nude en goud gecombineerd om de verfijnde stijl van CUMARÚ te bereiken.

LUSH LIPS
Lipstick – Creamines and Comfort
Een klassieke lipstick die onvergelijkbaar comfort en smeuïgheid aan de lippen voorziet. Een mooie luminositeit en lange houdbaarheid. Een uitstekende dekking en een stralende finish. Bevat vitamine E met anti-agingwerking. Dermatologisch getest.

Lippen in nudekleur en zacht roos zijn de trend. Om een mooi resultaat te bekomen gebruik dezelfde toon op de wangen en zet de jukbeenderen in de verf. Beschikbaar in 2 kleuren:

 • Shy 118
 • Rebel 119

EYE ALLURE
Eyeliner + Long-Wear Eyeshadow
Langhoudende eyeliner en oogschaduw in 1 product. Dankzij de uitstekende textuur en de buitengewone functionaliteit is het zeer gemakkelijk in gebruik, en homogeen en precies aan te brengen op de ogen.

Praktisch formaat, proper en gemakkelijk in gebruik. Het bevat een synthetisch latex applicator voor de oogschaduw.  Dermatologisch en oftalmologisch getest.

Donkere ogen zijn nog altijd de trend. De liner is hiervoor essentieel en wordt in een semi-dikke lijn aangebracht met een opwaartse beweging naar het einde toe. Beschikbaar in 2 kleuren:

 • Quiet 245
 • Deluxe 246

SUPERLATIVE
Extra Volume Mascara
Een mascara die extra volume voorziet aan de wimpers. Het definieert hen, één voor één, met maximale precisie en geeft een spectaculair effect.

Een perfecte synergie van wassen die de wimpers intenser maken en buitengewoon volume geven. Intense zwarte kleur. Dermatologisch en oftalmologisch getest.

Om de oogopslag nog intenser te maken kan je na het aanbrengen van de eyeliner de wimpers extra in de verf zetten door ze naar boven te tillen met behulp van de mascara. Beschikbaar in 1 kleur: Black 378
 

SKIN SUPREME
Anti-Age Protection Make-up
Vloeibare fond de teint met een rijke en romige textuur. Zo aangenaam dat zelfs de rijpere huid het weet te appreciëren.

Een sluier met lichte kleur die de huid hydrateert. Zuivere en frisse luminositeit. Met avocado-olie, perzik en abrikoos, met voedende en anti-aging eigenschappen. Bevat UVA-filter en SPF 25. Dermatologisch getest. Beschikbaar in 2 kleuren:

 • Neutral 475
 • Rosy Beige 476

 

FLAWLESS VEIL
Powder with Natural Matt Effect
Transparante compactpoeder met buitengewone zachtheid en een onberispelijke matte finish. Egaliseert de teint met een absolute natuurlijkheid.

Een nieuw poeder, eenvoudig en intuïtief die bij elke vrouw een natuurlijke stralend gezicht onthult. Het voorziet een sensatie van lichtheid.

De textuur, crèmig in gebruik, laat het gebruik op 2 verschillende manieren toe:

 • met een sponsje voor een dekkend en mat, corrigerend effect
 • met een borstel voor een perfecte finish op het gezicht na gebruik van de fond de teint.
 • 1 versie beschikbaar met een neutrale en translucente kleur: BEIGE TRANSLUCENCE.
 • Dermatologisch getest.

 

KABUKI BORSTEL
Ongelooflijk zachte borstel en aangenaam in gebruik. De Kabuki is een volle borstel met veel haren waarmee het product uniform op de huid wordt aangebracht. Met geitenhaar van de beste kwaliteit.

Een zwarte korte steel, gepersonaliseerd met het logo. Het past in elke handtas. Ideaal om je make-up door de dag bij te werken. Perfect complementair met FLAWLESS VEIL. Het kan worden gebruikt met losse poeders, compactpoeders, zonnepoeders of blush.

De Kabuki is inmiddels onmisbaar geworden in de make-up. Het is een dikke borstel met een korte steel. Met  circulaire bewegingen neem je het product op, en dan verspreid je het poeder op de huid.

 

NAIL ENAMEL
Long-Lasting Exceptional Shine
Een formule met buitengewone resultaten wat kleur, glans en egaliteit betreft.

 • Langdurige resultaten
 • “4-Free” formule (vrij van formaldehyde, tolueen, dibutylftalaat en kamfer).
 • Op de catwalk waren metallic kleuren echt de trend voor de winter.
 • Kleur: Sumptuous 728

 

 

Comments


Gerelateerde artikelen