Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Een buitengewoon effectieve lijn die zwellingen vermindert en zware en pijnlijke benen met zichtbare haarvaten weer energie geeft. Het geeft de benen een slank en gespierd gevoel en staat garant voor een onmiddellijk en duurzaam gevoel van frisheid, lichtheid en welzijn.

Probleem
Voelen uw benen, enkels en voeten voelen zwaar, gespannen en gezwollen? Heeft u kwetsbare en zichtbare haarvaten? Doen uw benen pijn?

Geheim
Lakshmi's Crio Gamthi een professionele behandelings lijn met specifieke cosmetische producten voor zware en vermoeide benen; het elimineert het gevoel van zwelling, zwaarte en vermoeidheid.
De behandeling zorgt voor een langdurig gevoel van welzijn en natuurlijke frisheid; het stimuleert de bloedsomloop en bevordert de drainage van vocht; hierdoor voelen de benen weer licht en fris aan. Deze lijn van producten is zeer effectief dankzij de kostbare plantenextracten zoals Melilotus en ananas die zijn geïntegreerd met werkzame bestanddelen zoals cafeïne en essentiële oliën van munt, immortelle en cipressen. Deze lijn heeft een drievoudige werking die het zware benen gevoel en zwelling van de benen zichtbaar verbeterd!

Resultaten
Buitengewoon effectieve lijn die een gunstig effect heeft op de structuur van de capillairen en stimuleert de normalisering van de microcirculatie. De kalmerende en decongestivum werking van deze producten herstelt de correcte werking van de microcirculatie waardoor het de benen een slank, gespierd en een onmiddellijk duurzaam fris gevoel geven. Vermindert zwelling en het zware benen geven. Stimuleert de lymfedrainage.

Versterkt de microcirculatie en verhoogt de capillaire weerstand.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen