Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De Suprême Jeunesse huidverzorgingslijn van Payot, met kostbare extracten van witte bloemen, herstelt de algehele jeugdigheid van de huid en ondersteunt de overbelaste natuurlijke verdedigingsmechanismen: INFLAMM’AGING en vertraagt de zichtbare tekenen van veroudering: rimpels, verslapping van de huid, donkere vlekken, gebrek aan uitstraling en vochtverlies.

Oxidatieve stress kan ontstaan door invloeden van buitenaf, roken, medicijngebruik, alcohol etc., maar ook door stress en levensstijl. Hierdoor vindt afbraak van de lipiden plaats waardoor de cellen meer energie gaan gebruiken voor het stabiliseren van de celmembraan. Delen van de cel, zoals proteïnen, lipiden en DNA, worden beschadigd door de ontstekingsreacties in de cellen en zijn mede verantwoordelijk voor het verouderingsproces.

De lijn bestaat uit de volgende producten:

SUPRÊME JEUNESSE LE SÉRUM
Dit uitzonderlijke serum vermindert de tekenen van veroudering. De vernieuwde formule verenigt een buitengewone textuur van microparels en een plantaardig oligopeptide dat de werking op de verschillende tekenen van veroudering versterkt. Deze kostbare bondgenoot aanbrengen voor de crème om het comfort van de huid snel te herstellen en een helderdere glans te geven. Ongeacht de leeftijd, de huid ziet er weer prachtig en stralend uit.

SUPRÊME JEUNESSE LE SOIN PRO-ÂGE
Na verloop van tijd vertonen de mechanismen van de huid een afname in activiteit. De huid wordt dunner en kwetsbaarder en het verraderlijke fenomeen van ontstekingen neemt toe. Om vrouwen ouder dan 60 te helpen bij het navigeren door deze turbulente tijd, heeft PAYOT een waardevolle bondgenoot gecreëerd die unieke zorg biedt en zijn beloften nakomt. Het verfraait de tekenen van veroudering in plaats van ze te bestrijden om de kwaliteit van leven te verbeteren tijdens deze soms uitdagende momenten. Deze versterkende huidverzorging omhult de huid en herstelt haar kracht en comfort. De magische ingrediënten zijn onder andere krachtige en heilzame Zwarte Orchidee gecombineerd met voedende ceramiden.

SUPRÊME JEUNESSE LE MASQUE
Het SUPRÊME JEUNESSE-masker doordrenkt de huid met licht. Het is meer dan alleen een masker, het biedt een moment van rust zodat de tekenen van veroudering verminderen en de geest kalmeert. Het verfraait en helpt de huid te ontspannen dankzij de met maansteen doordrenkte formule. Maansteen, rijk aan tectosilicaat, bruist van de verzachtende en kalmerende eigenschappen en staat synoniem voor vrouwelijke harmonie.

SUPRÊME JEUNESSE LES MAINS
Naarmate we ouder worden, is aan onze handen te zien dat we ze vaak vergeten zijn en dat we ze verwaarloosd hebben voor zoveel jaren. Maar het is nooit te laat om goed voor ze te zorgen! Het PAYOT-laboratorium heeft deze verzorging ontwikkeld om de handen mooi te houden en tegelijkertijd de tekenen van veroudering, met name bruine vlekken, te verminderen en te verfraaien. De formule bevat vitamine C en erwtenextract om pigmentatie van de handen te verminderen. Speciaal ontworpen voor de dunnere, drogere huid van de handen waar ongevraagd kleine donkere plekjes verschijnen. De smeltende textuur van deze verzorging omhult de handen in een royale, voedende sluier met een fluweelzachte, niet-plakkerige textuur die in een oogwenk wordt opgenomen.

0

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen