Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Op zoek naar een cursus wimperextensions? 8 maart start er bij de Wellness Academie in Amsterdam weer een nieuwe cursus wimperextensions. Tijdens deze korte, maar intensieve cursus leer je om op professionele wijze wimperextensions te plaatsen volgens de wimper-voor-wimper methode. Deze cursus is een kleine investering in jezelf, maar met grote positieve gevolgen voor jouw carrière als beauty professional. Wie wil er geen mooie volle en lange wimpers? Je zult veel klanten van dienst kunnen zijn.

Altijd een sprankelende blik
De cursus wimperextensions is voor iedereen toegankelijk. Het is vooral een interessante bijscholing voor schoonheidsspecialistes en visagistes. Hoe vaak komt het niet voor dat je klanten in je behandelstoel krijgt die zo graag mooie lange en volle wimpers zouden willen? Je gaat aan de slag met mascara en wimperkrullers, maar het resultaat is nooit optimaal. Met wimperextensions kun je dit probleem gemakkelijk oplossen. Op deze manier kunnen je klanten genieten van mooie sprankelende ogen met volle wimpers; dag in dag uit zonder dat er make-up aan te pas komt.

Natuurlijke look met wimperextensions
Met valse wimpers of wimperextensions hoef je niet meteen te denken aan een opvallende dramatische look uit het disco tijdperk. Wimperextensions worden steeds vaker gebruikt voor het creëren van een natuurlijke look met mooie volle en lange wimpers. Het aanbrengen van wimperextensions is ook de ideale manier om wimpercorrecties uit te voeren. Je maakt te korte wimpers gemakkelijker langer. Wimpers die te recht zijn kun je met wimperverlengingen beter een mooie krul geven. Ook onregelmatige wimpers kun je hiermee eenvoudig aanpassen. Je leert tijdens de cursus om de wimpers perfect af te stemmen op het individu.

Voordelen van wimperextensions
De wimperextensions waar je tijdens deze cursus mee gaat werken zijn natuurlijke, losse wimperhaartjes die je op een veilige en stevige manier leert bevestigen aan de eigen wimpers van de klant. De ogen lijken groter en het gezicht krijgt een krachtigere uitstraling. De wimperextensions voelen licht aan. De klant zal nauwelijks voelen dat ze wimperextensions draagt. Verder zijn de wimperextensions bestand tegen water en zon. Ze blijven ongeveer twee maanden zitten. Soms kan het nodig zijn om de wimpers na een aantal weken bij te werken.

Cursus wimperextensions volgen?
De cursus wimperextensions van de Wellness Academie vindt plaats op 8 maart aan de Naritaweg 12 in Amsterdam. De cursus wordt gegeven door een expert in wimperextensions. De cursus is zeer praktijkgericht van opzet. Je mag dus al snel zelf aan de slag met het oefenen van de technieken. Het belooft een gezellige, inspirerende en leerzame dag te worden. Wil je graag deelnemen aan deze cursus wimperextensions, dan moet je er wel snel bij zijn, want er zijn nog maar enkele plaatsen vrij. Schrijf je daarom meteen in, zodat je verzekerd bent van een plaats!

0

Reacties


Gerelateerde artikelen