Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Met deze bijzondere en gelimiteerde editie biedt JEAN D’ARCEL een luxueuze crème met het allermodernste werkstofconcept, dat is afgestemd op de meest actuele anti-aging wetenschap.

Niet alleen de inhoud is van het hoogste niveau: het is ook een onvergetelijke huidverbeterende verwenbelevenis voor dag en nacht.

Vorm volgt functie
Zo edel als de samenstelling van cream of the year 2014 is, zo waardevol is ook het werkstofconcept. De dag- en nachtverzorgingscrème prestige anti-rides is gebaseerd op de wetenschap dat alleen een optimaal functionerende huid zichzelf beschermen en regenereren kan. De kracht van de ingezette actieve werkstoffen is uniek: ze ontstaat door de optimale combinatie van vochtbehoud, vulsubstanties, huidelasti­citeit verbeterende en de huidcontour versterkende werkstoffen. Ze werken stimulerend en vernieuwend op de huid en geven zo de in de loop der tijd afgenomen contourstevigheid terug.

Vier belangrijke factoren
Vier ultramoderne werkstoffen werken eendrachtig samen: dank zij het tripeptide Progeline™, het dille extract Lys’Lastine, de op laagmoleculair hyaluronzuur gebaseerde Dermal Filler Plus en het de waterkanalen optimaliserende Aquaxyl™ verbeteren de huidstructuur en het huidreliëf aanzienlijk. Tegelijkertijd wordt de synthese van maar liefst vier belangrijke factoren voor de extracellulaire matrix verhoogtd: hyaluronzuren, elastine, collageen en glycosaminoglycaan-productie (GAG). Op die manier worden alle vitale functies, die voor een prachtig huidbeeld onmisbaar zijn, aangesproken en verbeterd. Elasticiteit en spankracht keren terug en zorgen voor een strak en gevuld huidbeeld. De nieuwe kwaliteit van de huid is zichtbaar dankzij een optimaal verzorgd huidbeeld met een frisse en vitale uitstraling en opnieuw gedefinieerde contouren.

Zo smoothie…
Bij al deze voordelen komt nog een extra pluspunt: de huidvleiende zijdeachtigheid van deze nieuwe samenstelling. Zij is te danken aan de poederige grondstof zijdegruis, die een comfortabel huidgevoel combineert met een omhullend en beschermend karakter. De microfijne zijdepigmenten liggen op de huid als een zachte zijdestof en bieden tegelijkertijd een bescherming tegen het licht. Een Melk-Peptide-Complex uit schone meld is het tweede schoonheidsgeheim voor huidvleiende zijdeachtigheid. De derde is uiteraard de combinatie van hoogwaardige, huidgladdende en radicalenvangende verzorgingssamenstellingen die deze receptuur vervolmaken.

Comments


Gerelateerde artikelen