Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Stimuleren van genen om de staat van de huid te verbeteren

De dermo-esthetische aanpak gebaseerd op cosmetische genetica richt zich op het stimuleren van ons genetisch potentieel en het activeren van onze genen. Zo wordt de huid beschermd en worden vitale functies van de huid gestimuleerd. Een cosmetisch genetische behandeling reactiveert 14 genen voor een zichtbaar anti-aging effect binnen 14 dagen.

De veroudering van de huid kenmerkt zich onder meer door een “slapengaan” van de coderende genen voor de synthese van de structurele moleculen van de huid: elastine, collageen en hyaluronzuur. De extracellulaire matrix verliest zijn structuur en de huid haar stevigheid, waarbij de negatieve expressies van het gezicht zich inbedden.

GenXskin van Ericson Laboratoire belooft een anti-aging effect dat al na 14 dagen zichtbaar is

GenXSkin maakt gebruik van het volle energetische potentieel van een krachtig vernieuwend ingredient, dat het mogelijk maakt om 14 genen die betrokken zijn bij de structuur van de Extracellulaire Matrix te reactiveren. Het resultaat is een anti-aging effect dat al na 14 dagen zichtbaar is.

Matrigenics14 G reactiveert de genen

Matrigenics14 G reactiveert de genen die betrokken zijn bij de synthese rijping, verslapping van collageen vezels en elastine, en aanmaak van hyaluronzuur. In vitro onderzoek heeft het effect van MATRIGENICS 14G op het stimuleren van de14 genen gerelateerd aan de synthese van collageen, elastine en proteoglycanen aangetoond.

Het effect van MATRIGENICS op de coderende genen werd onderzocht op menselijke dermale fibroblasten, gekweekt bij 2% MATRIGENICS gedurende 24 uur. Analyse van de genexpressie werd uitgevoerd met behulp van de DNA arrays methode. 

Duur van de behandeling = 1h15
Kuur van 6 sessies
Behandelfrequentie= 1 per week

Comments


Gerelateerde artikelen