Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Pro-Omega 3 zorgt voor een dramatische vermindering van de extreem droge, gerimpelde, oneffen huid en eveneens voor een verbetering van de haargroei, kracht en glans van het haar.

Versterk vanbinnenuit de vochtvasthoudende capaciteiten van de huid. Dit vermindert een doffe en matte teint. De zeer zuivere, ultra hoge dosis EPA en DHA van de omega 3 visolie-capsules maken het verschil tussen een zachtere, gladdere, jonger uitziende huid en een droge, gerimpelde en doffe huid.

Voordelen voor jouw huid

Het tekort aan EPA en DHA in onze voeding draagt bij tot huidaandoeningen zoals een zeer droge, schilferige huid, eczeem en psoriasis, ouderdomsvlekken en huidvlekken. Zonder deze 2 essentiële vetzuren verliest de huid op lange termijn teveel vocht. Eén van de belangrijkste redenen dat visolie leidt tot een gezondere huid, is omdat het uidontstekingen vermindert. Uit verschillende studies blijkt dat aanvulling met visolie de verschijning van acné, psoriasis en eczeem vermindert.

Gewichtsverlies

Talrijke studies hebben aangetoond dat Omega 3 vetzuren een significant verschil in gewichtsverlies kunnen betekenen, vooral in de buikstreek.

Sterk, volumineus haar

Er zijn verschillende oorzaken van haaruitval, de meest prominente is genetica. Deze erfelijkheidsfactor is verantwoordelijk voor het merendeel van de gevallen van haaruitval.

Echter, andere oorzaken van haaruitval kunnen het gevolg zijn van hormonale disbalans, voedingstekorten, een droge hoofdhuid en infecties. Deze oorzaken kunnen dramatisch verholpen worden met een hoge dosis ultra zuivere Omega 3 visolie-capsules. 

Bovendien bevordert Omega 3 de productie en werking van hormonen die de gezondheid, kleur, glans en sterkte van je haar beïnvloeden. Het is ook de voedingsbron voor de  talgklier die een grote bijdrage levert aan de natuurlijke talgproductie van de hoofdhuid die verantwoordelijk is voor het voeden van de haarfollikels.

Stress en veroudering hebben een grote invloed op haaruitval, een hoge dosis aan Omega 3, keren deze beschadiging om.

Resultaten

Een zachtere, gladdere en meer soepele huid, die merkbaar minder droog is met minder lijnen.

Na 3 tot 6 maand zal je ook een groot verschil merken in de haarstructuur, lengte en haargroei.

Inhoud

60 capsules, dosis voor 4 weken.

Gebruiksaanwijzing – voor oraal gebruik

Neem 2 capsules in per dag, samen of verspreid. Best in te nemen net vòòr of net na een maaltijd.

Ingrediënten

Dosis – 2 capsules

Visolie 2000 mg
Omega 3 – 1498 mg waarvan 1000 mg EPA en 498 mg DHA
Vitamine E 10mg

Reacties


Gerelateerde artikelen