Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De CoolipoTwin 8 is een van de meest effectieve en veilige methodes die momenteel op de markt is. De cryo behandeling is een non-invasieve behandeling voor verwijdering van vetcellen. Dit door middel van het onderkoelen van vetcellen. Tevens is de CoolipoTwin 8 voorzien van een extra behandelkop voor anti-aging gezichtsbehandelingen. De werking is gebaseerd op het natuurlijke proces van vetverbranding door het toepassen van een nauwkeurige afkoeling van de bovenliggende huidlaag. Dit gebeurt zonder het omringende weefsel te beschadigen. Vet zal definitief verdwijnen. De vetcellen worden middels plaatselijk aangebrachte ‘pads’ gedurende een uur afgekoeld eventueel in combinatie met elektrostimulatie.

De cryo behandeling is een revolutionaire behandelmethode. Na 1 behandeling tot 20% reductie in onderhuids vetweefsel! Gemiddeld zijn er 4 tot 6 behandelingen nodig met de CoolipoTwin 8 waarna vet in de behandelde zone definitief is verwijderd. De behandelingen vinden plaats met een tussenpauze van minimaal 3 weken. Het uiteindelijke effect is pas na enkele maanden optimaal zichtbaar. Het verdwijnen van de cellen kan tot 6 maanden duren. De combinatie met voldoende lichaamsbeweging en een gezonde voeding geeft het beste resultaat. Een blijvend resultaat wordt behaald indien men ook de levensstijl aanpast.

Uit onderzoek is tot nu toe gebleken dat de toepassing van Thermo-CryoLipide, warmte en kou in combinatie (40°C en 0-5°C), de temperaturen zijn die optimaal effect geven. Bevindingen laten zien dat het driemaal achter elkaar vijf minuten verwarmen en vijftien minuten afkoelen (totaal: één uur) tot de genoemde temperaturen een reducerend effect heeft op de onderhuidse vetlaag, het gewicht, de Body Mass Index en op de dikte van huidplooien. De plaatselijke toepassing van warmte en kou heeft effect op het adipeus weefsel. Adipeus weefsel is vetrijk weefsel en blijkt gevoeliger te zijn voor kou dan omliggend weefsel. De theorie is dat warmte het metabolisme van de vetcel intensiveert (versnelt) waarna het afkoelen ervoor zorgt dat er diepere schade wordt toegebracht. Zo wordt een dubbele impact gerealiseerd. De vetcel wordt als het ware ziek gemaakt en zo tot uiteenvallen aangezet.

De CoolipoTwin 8 is een multifunctioneel apparaat dat naast definitieve figuurcorrectie ook mogelijkheden biedt voor anti-aging en huidverbetering middels cryo-elektroforese. De combinatie van kou en elektrostimulatie stimuleert de aanmaak van collageen en verbetert de opname van actieve ingrediënten. 80 tot 90 % van deze ingrediënten wordt getransporteerd naar de binnenste lagen van de huid. De CoolipoTwin 8 is tot nu toe de enige die deze combinatie aanbiedt met deze mogelijkheid.

wilt u meer weten over dit apparaat? Kijk dan op onze website: https://www.avifitapparatuur.nl/apparatuur/coolipotwin-8/

0

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Gerelateerde artikelen