Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

COMPUTER HUID-ANALYSE-SYSTEEM voor perfecte huid-diagnostiek

Bowie Medical BV introduceert haar vernieuwde computer systeem voor professionele huid-analyse. Nu kunnen schoonheidsspecialisten met een computer-systeem inclusief huid-camera en diverse andere meetinstrumenten een grondige analyse maken van de huid van hun klanten.

Deze huiddiagnose kan worden uitgeprint als een overzichtelijke analyse voor de klant, met vermelding van aanbevolen producten en behandelingen. Uw klant ontvangt zo een duidelijk en objectief advies, en kan op basis daarvan keuzes maken voor de behandelingen in de salon of de producten voor thuisgebruik. Een betere verkoophulp is niet denkbaar.

Een volledige huid doormeting met geprinte eindanalyse kan in 10 a 15 minuten worden gemaakt. Alle gegevens worden per klant geanalyseerd, en de computer maakt samen met de schoonheidsspecialist het behandelplan. Alle huidfoto’s en metingen worden per klant opgeslagen, en kunnen worden vergeleken met nieuwe foto’s en metingen. Zo kan men klanten de resultaten na verloop van tijd laten zien.

Het systeem meet o.a.: Vochtgehalte, Sebumgehalte, Pigment, Structuur (plooien) en Oppervlak, Keratine (verhoorning) en Poriegrootte. Het systeem is opgezet in de Nederlandse taal, en Bowie verzorgt uitgebreide training en begeleiding. Elke schoonheidssalon kan samen met Bowie het systeem afstemmen op haar eigen producten en behandelingen. Dit kan zonder problemen in de programmatuur worden opgenomen.

Comments


Gerelateerde artikelen