Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Zonder computers kun je vandaag de dag niet meer. Ze zitten overal verborgen en hebben de wereld zo langzaamaan aan de computers uitgeleverd. Ook heel veel apparaten in onze salon zijn computergestuurd, ook zonder dat we het echt beseffen. 

Het probleem kan zich voordoen dat het computertje in een van je belangrijkste apparaten niet goed meer werkt. Je bent dan helemaal onthand. Doordat je zo afhankelijk bent van dit soort machines, moet je je wel beseffen dat het vroeger allemaal met de hand moest worden gedaan. Ik vind het daarom wel belangrijk dat je ook manuele behandelingen kunt doen, zodat je de klant niet hoeft teleur te stellen door de behandeling uit te stellen bij disfunctioneren van je machinepark. Alles kan kapot gaan en dat begrijpt een klant ook wel. Doe eventueel iets extra’s door bijvoorbeeld een extra voet- of handmassage te geven ter compensatie.

Mijn pc raakte vorige week van slag. Ik weet heel weinig van pc’s en ik kon het ook niet zelf oplossen. Er moest een expert bijkomen. Gelukkig heb ik in mijn klantenbestand een aantal mannen die erg goed zijn met pc’s, en een van hen had net een afspraak met me op dezelfde dag dat ik besefte dat mijn pc niet goed meer werkte. Onder de behandeling heb ik het uitgelegd en meteen na het laatste verkooppraatje, wilde hij mijn pc inzien. Ik heb hem toen ergens anders neergezet, zodat hij er goed naar kon kijken en ook internet verbinding had. Zelf had ik nog enkele behandelingen te doen bij diverse heren, maar toen ik mijn laatste klant had uitgezwaaid, was mijn computer helemaal weer up-to-date. Ik heb hem betaald en hem nog een extra oogcreme meegegeven voor de super snelle service. Ik was er erg blij mee want echt…. Zonder computer gaat het echt niet meer anno 2014.

Dit artikel is geschreven door Eric van Hulten, eigenaar schoonheidssalon voor mannen waar vrouwen ook welkom zijn.

Comments


Gerelateerde artikelen