Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

De PINK Waxing Academy publiceert gratis online cursussen en tal van andere trainingen

Van wenkbrauwen tot oksels tot Brazilian Bikini – bij de PINK Waxing Academy leren beautyprofessionals en zij die dat willen worden professioneel ontharen op het hoogste niveau. Op pink-waxing-academy.nl vind je nu het breedste aanbod aan praktijkgerichte Online Wax Trainingen op de Nederlandse markt. Waxfans profiteren momenteel van scherp geprijsde introductieaanbiedingen.

Iedereen die vooruit wil inde wax business is in goede handen bij de PINK Waxing Academy. Uitgebreid ondersteund door de ervaren PINK Trainers, leren professionals en beginners de modernste ontharingstechnieken voor onovertroffen zacht en grondig waxen vanaf 1 mm. De PINK Waxing Academy biedt verschillende manieren om je waxvaardigheden stap voor stap op te bouwen en up-to-date te brengen.

Wie direct aan de slag wil en vanuit huis wil verder trainen, kan nu profiteren van het grootste aanbod aan interactieve Online Wax Trainingen op de Nederlandse markt. Een PINK Trainer begeleidt je met individuele feedback op de praktijkoefeningen en staat klaar om eventuele vragen te beantwoorden.

Wil je liever een face to face training, dan kun je in een kleine groep een van de praktijkgerichte Wax Trainingen volgen bij ons Waxing Academy Center of een in-house training boeken – afgestemd op je eigen team en individuele werkplek.

Op het nieuwe platform pink-waxing-academy.nl geven de PINK Waxing Trainers hun vakkennis digitaal door en ondersteunen zo actief beautyprofessionals in hun dagelijkse werkzaamheden. De cursusdeelnemers kunnen een allround zorgeloos aanbod verwachten, bestaande uit stapsgewijze video’s, sjablonen voor het oefenen van de waxtechnieken en veel insidertips voor het dagelijkse werk. “Voor ons is vooral de persoonlijke kwaliteitsborging van het leerproces belangrijk”, legt PINK Cosmetics directeur Marc Gleue uit. “Iedereen die wax aanbrengt met behulp van sjablonen of bijvoorbeeld op een kiwi, kan foto’s insturen en individuele feedback van onze Experts ontvangen.”

“Vooral nu is er veel vraag naar training op afstand”, zegt PINK Waxing Trainer en schoonheidsspecialiste Chantal Tebberman. “Met online trainingen kun je vanuit je luie stoel je eigen expertise uitbreiden en consolideren. Salon eigenaren kunnen zo hun aanbod uitbreiden, nieuwe klanten winnen en hun verkoop stimuleren met minimale inspanning. Tegelijkertijd krijgen al onze cursisten uitgebreide ondersteuning en advies, zowel online als ter plaatse.”

De aangeboden cursussen omvatten o.a.:

• Brazilian Bikini Waxen
• Neusvleugels & Neusgaten Waxen
• Wenkbrauwen Waxen & Stylen
• Benen & Armen Waxen
• Gratis introductiecursussen:
➔ Zacht waxen vanaf 1 mm met de bekroonde Next Generation Wax:
pink-waxing-academy.nl/cursussen/gratis-next-generation-waxen-online-cursus
➔ Snel en moeiteloos waxen van grote oppervlakken met Adore Strip Wax Roll-ons:
pink-waxing-academy.nl/cursussen/gratis-adore-roll-on-waxen-online-cursus


Over PINK Cosmetics:
Waxing at its BEST! Bij PINK Cosmetics werken gepassioneerde waxexperts en trainers eraan om ontharing nog gemakkelijker, grondiger en zachter te maken. Dankzij innovatieve en perfect op elkaar afgestemde wax- en verzorgingsproducten en op maat gemaakte trainingen met uitgebreid advies biedt PINK een optimale oplossing voor alle waxbehoeften. Dit stelt schoonheidsprofessionals in staat om hun waxbedrijf met succes uit te voeren en hun klanten een optimale waxervaring te bieden. pink-cosmetics.nl

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen