Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Vakkennis opdoen. Belangrijk voor iedereen ongeacht hoe lang je al in het vak zit. Maar hoe weet je nu of iets goed is? Dat is natuurlijk niet altijd zomaar te achterhalen. Voor de gespecialiseerde schoonheidsspecialisten die zijn aangesloten bij De Huidprofessional en hun specialisaties bij ons geregistreerd hebben, starten er in het nieuwe jaar nascholingen.

Wat vinden wij nu belangrijk?

1) Dat je als schoonheidsspecialist weet dat je echt weer wat bij hebt geleerd
2) De kwaliteit van de nascholing dus super belangrijk is.
3) Weten waar je kracht ligt als brancheorganisatie
4) Het vinden van een goede en onafhankelijke opleider.

Wij denken dat we in alle opzichten hierin wel geslaagd zijn met het opleidingsinstituut van TCI. Deze is immers geheel onafhankelijk. TCI is vooral bekend als exameninstelling maar ze geven ook nascholingen. Met TCI denken wij dat de kwaliteit van de nascholingen in goede handen is en dat er altijd een plus is op wat je al weet. Ook is de intentie er om, bij voldoende aanmeldingen, de nascholingen niet centraal maar over meerdere locaties in het land te laten plaatsvinden. Hierdoor wordt dan de reistijd vanuit je salon enorm teruggebracht.

Wij zijn geen opleiders, daarom vinden we het belangrijk om dit onderdeel onafhankelijk maar gedegen te laten doen door mensen die hierin ( gespecialiseerd zijn) en verstand van hebben. Heb je de nascholing met goed gevolg afgelegd, dan is je inschrijving weer voor 3 jaar geldig wat door TCI in een register geregistreerd wordt en toegankelijk is voor de zorgverzekeraars.

Inmiddels zijn er meer zorgverzekeraars die behandelingen van onze gespecialiseerde schoonheidsspecialisten vergoeden, zoals:

Menzis
AnderZorg
Hema
PMA
VinkVink
VGZ
Bewuzt
United Consumers
Univé
Zekur
UMC Zorgverzekering
IZA
De IZZ Zorgverzekering door VGZ
SZVK
Zorgzaam

Met de overige zorgverzekeraars wordt nog overlegd.

Voor de WKKGZ zijn onder andere een klachtenfunctionaris en een geschillencommissie verplicht. Ook hieraan wordt voldaan met het lidmaatschap van De Huidprofessional. Daarnaast vergroot je je kennis door alle informatie die je krijgt vanuit het vakblad De Beauty Professional. Ook deze maakt namelijk sinds juli deel uit van het lidmaatschap.

Een brancheorganisatie kan alleen krachtig zijn mét leden. Onze visie is dan ook dat je als lid van onze brancheorganisatie op nummer één staat. Belangenbehartiging voor onze leden is dan ook ons hoogste doel.

Spreekt dit je aan? Kijk dan op onze website www.dehuidprofessional.nl en meld je vandaag nog aan als lid!

 

Reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Gerelateerde artikelen