Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Bowie Medical BV presenteert de ClinicCare cosmeuticals uit Zweden:

“Veel schoonheidssalons in Nederland voelen de behoefte aan een echt uniek en apart merk, dat betaalbaar is beter werkt, met als doel zicht te onderscheiden in de grote jungle van cosmetica”.

ClinicCare is een van de beste professionele huidverzorgingsmerken ter wereld en wordt nu door Bowie Medical BV  exclusief op de Nederlandse markt vertegenwoordigd. De producten van ClinicCare zijn high-tech cosmeceuticals met onmiddellijk zichtbare effecten.

ClinicCare is in de laboratoria van een team van gerenommeerde farmacologen en dermatologen in Zweden ontwikkeld.

ClinicCare maakt gebruik van zeer hoogwaardige en actuele werkstoffen zoals onder andere:

  • Uniek gepatenteerd hyaluronzuur met nano-technologie ( penetratie zonder injectie )
  • EGF toevoegingen ( Epidermale Groei Factoren ) van hoge kwaliteit
  • Argireline ( botox simulator )
  • Oligo-peptiden
  • Vitaminen

De ClinicCare producten zijn zeer hoog geconcentreerd, en worden alleen geleverd aan professionele klinieken, praktijken en salons. Voor professionele behandelingen in de salon biedt CliniCare een interessant assortiment producten waarmee unieke behandelingen kunnen worden uitgevoerd.

Voor micro-needling en meso-therapie brengt ClinicCare drie zeer actieve meso ampullen (Rejuvenation, Lifting en Depigmentation).

Interessant zijn ook de 3 zeer effectieve maskers en het nieuwe programma unieke professionele peelings. ClinicCare biedt effectieve salonbehandelingen die passen in deze tijd.

De enzymatische peeling gel van ClinicCare is een perfecte zachte huidpeeling met een verbluffend direct zichtbaar en voelbaar effect. Deze enzympeeling is ook een perfecte voorbereiding van de huid op bijvoorbeeld een micro-dermabrasie behandeling.

Voor thuisgebruik heeft het merk een overzichtelijk pakket van serums, essences en toners voor de 3 verschillende indicatie gebieden.

In het Bowie trainingscentrum kunt u terecht voor training en opleiding met de producten en behandelingen van ClinicCare.

Vraag om een demonstratie of informatie van de ClinicCare cosmeceuticals uit Zweden!

Comments


Gerelateerde artikelen