Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Voor een optimale huidverzorging dient u iedere ochtend en avond de huid verantwoord te reinigen. Dit is een must, in de loop van de dag en nacht stapelen talg en dode huidcellen zich op en de schadelijke stoffen die ons lichaam heeft uitgescheiden via de huid. Ook externe invloeden zoals rook, stof en luchtvervuiling laten hun sporen achter op uw huid. Wanneer u dit niet verwijdert, zal uw huid er dof en onregelmatig uit gaan zien en heeft u meer kans om puistjes,een doffe huid, een verstopte huid en rimpels te krijgen. Bovendien werken verzorgingsproducten sneller en beter wanneer u die na de reiniging gebruikt.

Het product

CLEANSING MICELLAR WATER van SKEYNDOR is ontworpen om het gelaat, de ogen en de lippen te ontdoen van onzuiverheden en make-up resten. Samengesteld uit werkstoffen die de NMF (Natural Moisturising Factor) in de huid hydrateert waardoor de huid soepel en in balans blijft. Olie van de Macadamianoot houdt de huid soepel en zacht. Zeer geschikt voor de gevoelige huid.

Gebruik

Doe enkele druppels CLEANSING MICELLAR WATER op een watje en wrijf voorzichtige over de te reinigen gebieden. Afspoelen is niet nodig.

Alcohol- en parabenenvrij. Getest op allergieën.
Adviesverkoopprijs: € 23,50  (200ml)

www.carecosmetics.nl

Comments


Gerelateerde artikelen