Volg ons op

Search
Generic filters
Exact matches only

Een beursbezoek is natuurlijk best intensief: noviteiten spotten, de bruisende beursvloer, netwerken, inspiratie opdoen, inkopen doen en je kennis bijspijkeren. Tussen al die drukke bezigheden door, moet de innerlijke mens natuurlijk ook niet vergeten worden. Lekker bijkomen, napraten over je ervaringen met collega’s, chillen en genieten doe je dan ook met de lekkerste foods & drinks! We lichten ze hier graag uit. 

Tijdens Beauty Trade Special zijn er tal van mogelijkheden om even lekker bij te komen met de lekkerste foods & drinks. Er is een breed aanbod, dus voor elk wat wils. Melvin van Brakel, horeca-adviseur van de Jaarbeurs, neemt het ‘menu’ alvast even met je door. 

Coffee bar

“Niets is zo fijn als een heerlijke kop koffie als je net op de beurs aankomt en nog een lange, intensieve, maar oh zo leuke dag voor de boeg hebt. Daarvoor moet je bij de Coffee Bar zijn! Als je geen koffieleut bent hebben we ook verschillende soorten thee en zoete lekkernijen voor erbij. Wil je ’s middags met je beurspartner nog even napraten over alle gedane indrukken? Dan bieden we in de Coffee bar speciaal geselecteerde wijnen.”

Beauty Atelier

“Mijn persoonlijke beursfavoriet is het Beauty Atelier: een echt rustpunt op de beursvloer, met een prachtig uitzicht op de Beauty Boulevard. Dé plek voor een superlekkere lunch. Er is een ruime keuze uit sandwiches, soep en uitgebreidere maaltijden. Dagvers, huisgemaakt en daardoor zeer smakelijk! Onze gastheren en gastvrouwen verwelkomen je graag!”

Moments

“Nieuwe energie nodig? Dan is Moments, de horecalocatie op de Beauty Garden, jouw hotspot. Je vindt hier een breed aanbod aan snelle en gemakkelijke foods & drinks, koud en warm. Voor de biologische, gezonde en lekkere trek.”

Food Truck Terras 

“Voor een hip en relaxt sfeertje moet je bij het Food Truck Terras zijn. Daar staan allerlei rollende keukens met de leukste heerlijkheden. Bij ‘Of je Spaanse Worst Lust’ vind je vers geurende Spaanse tapas, de baristi van KoffieKoppen maken de heerlijkste koffievariaties voor je vanuit een Volkswagen Kever en het team van Wrap ‘n’ Rolling bereidt ter plekke fantastische, zelfgemaakte wraps met verse ingrediënten. Aanrader!”

Of je nu je dag wilt starten met een heerlijk kopje koffie, de dag wilt breken met een fijne en gezonde lunch of de dag wilt afsluiten met tongstrelend fingerfood en een wijntje? Op de beursvloer van Beauty Trade Special vind je het allemaal!

Beurstip: heb je een bepaalde voedselallergie of speciale dieetwensen? Meld deze dan bij de horecamedewerkers van de beurs. Zij helpen je graag om toch een passende invulling te geven aan je lunch of snacks.

0

Reacties


Gerelateerde artikelen